Storebror och lillasyster!

Mys i Lund idag :)
Träffade nämligen broder för att bjuda honom på lunchen jag lovade när han fyllde i maj men som inte blivit av.. Skäms lite men nu är den iaf avklarad!
Vi hittade ett nyöppnat och väldigt mysigt fik där vi käkade och pratade!
När mitt tåg inte skulle gå på 30 min gick vi till coffe house och köpte varsin latte, eller jag betalade :P

Väl hemma var det dags för tvätten att bli ren och jagg vill lova att det var på tiden, hade inte EN ren trosa att använda ;)
Att springa fram och tillbaka till den dumma tvättstugan gör en verkligen utmattad! Trots att man har ca 40 minuter mellan varje tvätt så hinner man aldrig plugga eller göra nåt nyttigt utan det blir bara slögrejjer liksom..
Dessutom strulade en av maskinerna så allt drog ut lite på tiden :S
Men sista vändan träffade jag på Jessica i klassen som var ute på en liten cykeltur :) Alltid kul med oväntat besök! Vi stod och pratade ett bra tag och diskuterade biologitentan som vi båda hatar lika mycket, standarden på campus och lite allmänt om livet! Mycket trevligt! :)

Nu sitter jag och tråkar och borde plugga men det är så svårt att sätta igång när klockan är så "mycket"... Men imorgon, då SKA jag plugga!! Spela roll hur dåligt jag mår eller vad jag hellre vill göra, då finns det inga men! Hela dagen och gärna lite till ;)

Nu blir det att göra nåt annat än att skriva i bloggen, kanske plugga! Men bara kanske :P

Kramelikram!

Vad tror ni egentligen?!?

Jag var inne med mobilen och bredbandet och för en gångs skull hade de iaf bredband inne... Men mobil hade de inte denna gång heller, men är jag förvånad eller?? NEJ!
Jag sa hur irriterad jag var på dem och förklarade ALLA mina problem under året och sa dessutom att jag vid förra tillfället hade fått en mobil jag inte ville ha.. Han sa att han förstod att jag var irriterad, framför allt eftersom att jag fick en helt annan modell.. Men då säger han så här: Men du vill alltså ha den mobilen ist?? och pekar på en mobil jag nyss sagt att jag gillar Ja säger jag och blir lite glad då jag av en underlig anldening får för mig att jag kanske ska få den som kompensation.. Men NEJ, då säger han: För 249kr extra i månaden kan du få den! Min efterfråga blir hur länge då?? Varpå han svarar 24 månader och jag utbrister: Aldirg i livet, jag tänker inte betala för att få en mobil jag borde få!
Som fattig student har man inte riktigt de pengarna.. Jag hatar fortfarande det stället men han var riktigt trevlig och gav mig endel tänkvärda saker!
När jag kom hem med min gamla och underbara samsung insåg jag dock att jag inte hade min laddare i Skåne.. :S
Tur nog hade Rebecka en laddare som jag kan låna :) Tur att man bor i korridor! ^^

I går (torsdag) var klassen över till Danmark, vi gick på Botaniska och glypoteket! Det var riktigt intressant och en härlig upplevelse! Det bästa av allt var nog att skolan betalade HELA resan, fram och tillbaka plus inträde! Vi fick bara stå för lunchen själva :) För en gång skull vill jag ge kredd till skolan som fixat detta! Tack!

Kvällen blev party, jag Sara och Oskar följde med Love till pabben där det var riktigt bra drag och härliga människor! Förutom 40åringar som försöker ragga, FATTA att jag har pojkvän! Han frågade först om Oskar var mannen i mitt liv varpå jag börjar garva och säga nejnejnej, jag har en kille på annat håll! Senare när han frågar om en dans säger han: Men det är inte jobbigt för Love då??
Min kommentar: Va?!?! Varför skulle det vara det?? :O
Jo men är ni inte tillsammans då??
Herregud, finns det ingen gräns för hur folk är?? Hur stor är chansen att jag skulle vilja ha honom, när jag dessutom sagt att jag har kille... Gah!

Idag har jag mest pluggat och haft allmänt tråkigt.. Saknar mitt liv!

Hur kommer det sig att när man väl hittar en sjukt underbar kille så får man inte vara med honom när man vill?!? Jag saknar dig så otroligt mycket min underbara Jonas, önskar att jag fick vara med dig hela tiden!
Vill bara hem till vårat liv och sötaste Tuffsan! <3<3<3

Utan mina vänner här nere skulle jag inte klara mig, då skulle jag ha gett upp för länge sen!! <3

Tror detta kommer bli en jobbig kväll!
Menmen, bara bita ihop och tänka på att vi ses om några veckor!

Puss och kram på er alla! 

RSS 2.0