Lundagården

Idag mina vänner kommer en väldigt intressant berättelse!!

NOT!

haha, kan väl inte säga att jag har extremt mycket att tillägga från tidigare inlägg men dagen har iaf bestått av en föreläsning på morgonen som skulle handla om medeltiden..
Dock satt vi och diskuterade det efteråt och kom fram till at det enda vi egentligen kunde var hur en korsgång ser ut.. Det var alltså det enda konkreta han sa!
Annars var det mest att "kring denna tid" eller " ungefär så här" eller varför inte " vad är en trädgård?? - Ja det går ju inte riktigt att svara på, det är egentligen ingen som vet".

På eftermiddagen hade vi iaf exkurision eller hur det nu stavas... Det var vääääldigt blåsigt till en början och vääääldigt varmt mot slutet!!
De skulel berätta om de medeltida trädgårdarna i Lund, dvs Lundagården, kyrkanshus, UB huset och lite mer.. Men hur mycket fick vi egentligen veta om trädgårdarna?!?! Jag anser att de endast var noga med det på ett ställe, kyrkogården där de förklarade in i minsta detalj hur det såg ut från år till år! Annars var det mest flumm, ungefärliga årtal och vanlig historia (alltså inet om trädgård)

Jaja, nu är det bara ta  tag i arbetet vi ska göra, 2 sidor ska man skriva om denna händelse.. Sen på de andra 2 tripperna ska vi göra likadant!! Wihoooo!
Tur att det inte är mer än 2 sidor!! Då hade jag nog varit körd :P

Ikväll blir det att laga mat, kolla på Idol och sova hyffsat tidigt!!
Kanske måste ta tag i plugget lite oxå men det får kanske vänta till imorgon eftermiddag, torsdag eftermiddag och fredag då vi är hellediga! :D

Tjoflöjt allesammans, nu är det dags för lite mat i kistan! ^^
Kramis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0