Bloggen får lida!

Jag vet att det går väldigt lång tid mellan min ainlägg men stressen just nu gör att jag inte har ngn ork kvar till att skriva.. Det är slutspurten i skolan då man måste lägga ner allt för att klara sig men jag har som sagt ingen ork alls.. Är så skoltrött så jag tom tycker det är tråkigt att måla :S
Jag hoppas ni int esaknar mig allt för mycket och jag lovar att komma igång med skrivandet igen så småningom.. Kanske inte förens jag flyttat hem till Uppsala men till slut så! Jag flyttar ju hem den 3:e juni så ha tålamod för då kommer det bli en glad blogg istället för en klagoblogg!
Jag finns på facebook där jag är inne betydligt oftare ;)
Puss

Valborg!

Valborgshelgen har varit toppen, fredagen innebar fest!! Klockan 08.00 satt vi spikade vid ån på filtar och drack lite smått, trevligt sällskap var det verkligen! Det värsta var att jag glömde min nya kamera hemma (i Uppsala) så det blev inga kort på båtarna som strömmade förbi :(.
Efter ett tag drog vi oss mot ett cafe där de hade toaletter och där satt vi ett tag i solen.. Ännu fler människor joinade och det blev ett härligt gäng som sen drog vidare till ekonomicum för mys och dricka.. Vi hamnade framför trance musik vilket var sådär men det var iaf en trevlig stund :)

Det blev att dra sig hemåt en stund för att vila upp sig inför kvällens grillning som enligt planen skulle ske hon oss :) Dock böev det ändrade planer en timme efter bestämd tid så det blev taxi till Klas där vi grillade och hade det trevligt :) Den här gången följde kameran med till stor glädje!!

Det blev en huffsat tidig kväll med en promenad hem och jag tror vi gick och la oss runt 2 :)

I övrigt har helgen bjudit på barnmys hos grannarna, deras son Elias är nu 21 dagar om jag minns rätt och hur söt som helst!! Satt och gosade med honom ganska mycket och vi hade även grillkväll hos dem på lördagen!
Väldigt trevliga grannar vill jag lova, det kan ju int ebli bättre än så!

Nu är jag dock tillbaka i Skåne igen för en månad av plugg! Sen är det slut och då ska jag flytta hem till Uppsala <3 Längtar nåt så fruktansvärt!

Ses o hörs alla!!
puss

RSS 2.0