Sommarlov!!

Jag känner att jag varit dålig med inlägg på sistone.. Ska bättra mig men vill bara säga att jag varit väldigt upptagen med skola på sistone.. Det har varit massa olika uppgifter och en tenta som JAG KLARADE :D

Just nu sitter jag i Uppsala och fördriver tiden framför datorn, på torsdag är det dags för mig och älsk att flytta till den nya lägenheten vilket ska bli jättekul! Längtar <3
Vi var där igår och flyttade in saker i förrådet och jag fick kolla in i en lägenhet som var jättemysig.. Våran skulle vara likadan men med lita annorlunda färger osv. Tror jag kommer trivas väldigt bra där!

Till helgen blir det eventuellt en Eskilstuna tur för att fira studenten. Vore trevligt att komma hem och se hur det är där hemma!

Hörs senare!
pusspuss

Finbesök ^^

Okej, veckan har varit bra! Jag har inte skrivit så mycket men jag har haft lite annat för mig så jag har skjutit upp skrivandet! :P
I måndags var det skola, vi hade sticklingsförökning och ogräsdemo på eftermiddagen så nu måste vi hålla koll på ett ställe för att se hur ogräset utvecklar sig... Hmmm!
Tisdagen blev der Heldag i skolan med växtvandring och retorik o presentationsteknik.. Växtvandringen började bra med barr växter som man kunde känna igen (granar) men slutade med thujor, cypresser och enar..kunde de inte nöja sig med en av varje?!?! :O Hua!
I onsdags började dagen med en föreläsning om ogräs men det slutade meed att jag gick hem och pluggade ist! Inge vidare intressant..  På kvällen blev det smörgåstårta med Erika och Majja, mumma!!
Torsdag innebar en ledig dag som i sig skulle handla om plugg och lite städning.. Tentan börjar närma sig! :S
På kvällen blev det fest på lusthuset och pabben efter det, riktigt kul kväll och det var finbesök på pabben ^^
Han dansade till och med in i mig ;) Det ni!!

Idag är det fredag och jag känner mig väl hyffsat ok med det känns att jag festade igår, det vill jag lova!!
Ska plugga idag och försöka lära mig minst 20 växter! Önska mig lycka till!

Vad gäller bilderna jag pratade om att lägg aut så ör de på väg men det tar sin lilla tid då min dator har fått tupp juck senaste veckan! Jag har laddat upp lite bilder på facebook för dem som inte kan hålla sig :P

Puss på er!

Navet och lite till...

Föreläsning i navet, ja ni kan väl giss ahur det gick :P Det var alltså i torsdags som det var föreläsning i navet, den handlade om modellkulturer och trädgården i ett historiskt perspektiv. Det var ganska intressant men eftersom att vi inte är vana vid föreläsningar och framförallt inte så tidigt som 8.15 blev vi trötta ganska snabbt! Jag hade minsann ett huvud på min axel och jag tror inte bara det var ur vila huvudet synpunkt utan snarare jag sover en stund :P
Men eftermiddagen blev det lite mer händelse i, vi hade först en tråkig stund i biotronen där vi fick veta hur de tog hand om växterna osv och efter det drog vi ut på växtvandring!
Väldigt intressant och jag tror jag lärde mig ganska mycket! :D

Fredagen fick vi sovmorgon vilket var väldigt skönt! När det väl var dags att gå till skolan blev det föreläsning om modellkulturen gräs och vi hade en jättebra föreläsare, Peter Gaunitz som framförde allt mycket roligt!
Det blev att sluta tidigt och gå hem och plugga!
Kvällen var inte den roligaste, nu börjar alla festligheter på syltan och detta innebär att alla rum på övervåningen (i korridoren) skakar och musiken hörs klart och tydligt! Jag var nog inte den trevligaste i telefonen på kvällen :S Sorry!

Lördagen då, jo den spenderades med att plugga till en början! Sen drog jag och Sara ut i sortimentet och studerade växter =)
När vi tröttnat tog vi cyklarna till bc där vi handlade mat och käkade på donken! Därefter blev det hem och plugga lite innan vi möttes igen vid 17 och började med grillning! Vilken sjukt jobbig grill vi hittade, tog aslång tid på sig men med en sara och lite tändvätska så löste sig allt! Blev supergott!
Vi satt ute på taket från 19 då maten var klar till ca 21.45 då vi drog oss inåt..
Natten blev inte lugn den heller, fest ikväll igen och ett himlans liv! :S Buhu, ska man behöva stå ut med detta alla helger eller?!?

Idag söndag blev det att plugga på taket i den sjukt varma solen, hur nice som helst! Låg där ute i ca 4h och lärde mig ganska mycket! Duktig Sofia!
Jag har dessutom varit ute i sortimentet och pluggat lite, känner att jag gjort mycket idag trots en extrem huvudvärk!

Tror jag lägger upp lite gamla bilder senare oxå men får se om det blir idag eller en annan dag för jag har fått för mig att datorn segar idag! :P

Puss på er alla, nu vill jag ha sommar! <3

Valborgs helgen!

Hemresan blev den 29:e då jag och Erika tog flyget till Arlanda, dock kom vi till malmö flygplats 10 min innan vårat flyg skulle gå och sen var det kö! :S Tur att det var snälla männsiskor i kön som släppte förbi oss! TACK!
Väl i Uppsala fick jag lov att ta bussen helt ensam till gränby då Jonas inte ville möta mig, lagom sur! Hmm! Dock gick det äver ganska snabbt när jag träffade honom, man kan ju inte vara suris då! =)

Spenderade hela helgen hemma hos Klas och Roger med deras två katter! Och Jonas förstås! Riktigt mysig helg med forsränning, parkhäng med liveband, grillning, 30årsfest, sprit, kyla och massa glädje!
Det blev massa hemmamys och god mat, dessutom massa katthår överallt :S
Hmm, hur ska jag stå ut om vi skaffar katt?!? :O
Men men, nu längtar jag bara till sommaren då jag får bo med min Älskling i en 2:a i Uppsala! Jobbigt att ha så "långt" hem bara men det får man väl stå ut med! Jag lovar att hälsa på där hemma i Eskilstuna också, så lätt blir ni inte av med mig ;)
Hemresan var kaotisk på alla sätt men allt löste sig till slut och hem kom vi, jag, Erika och Stina! =)

Igår, tisdag var jag så himlans irriterad på min lärare att det finns inte! Tror aldrig jag varit så irriterad på en lärare förut! Var sjukt nära att skrika honom i facet! Hua!

På kvällen var det att fira Rickard som fyller 22 (idag!) Nice!

Idag avslutade vi vår färg och formlära kurs med presentationer och imorgon är det dags för föreläsningar igen! :S Suck stön pust! Hur ska jag palla att sitta i navet där man alltid är så sjuukt nära att somna?!? Gah!

Ha det gött alla!
pussis


RSS 2.0