Glitterfest och tentaångest

Igår var det glitterfest på Alnarp :)
Runt kl 15 började jag med att fixa Josephines hår då hon ville ha lockar till glitterfesten och jag hade ju plattång så varför inte liksom?!? Det blev riktigt fint, hon passar i lockar!! 
Senare hjälpte Klara mig med att fixa mitt löshår och mina lösögonfransar till festen, det blev jättebra och det hade det inte blivit utan henne.. Tackar!
Lösögonfransar = Första och sista gången ;)
På sittningen hamnade jag bredvid Josephine av någon anledning och vi hade riktigt trevligt sällskap också! Satt med ganska många Tring -Designare vilket var skojj!
Dock blev det endel tenta snack då en av dem gick i tvåan och hade lite tips.. Detta kommer att bli en sjuuuukt svår tenta! :O buhu, I´m depressed!
Menmen, under kvällen blev det ganska mycket dans och jag såg riktigt många snyggingar i glitter! ^^ T.ex mina ursnygga klasskompisar som sprang runt i turkosa paljettklänningar och guldiga peruker <3 Sjukt snyggt!
När klockan närmade sig tre tyckte jag och Caroline (tring tvåan) att det var dags att dra sig hemåt, kvällen började förlora sin glans ;)
Väl hemma ringde jag älsklingen och pratade lite, jag läste några rader i mitt sånghäfte och det var några mysko texter där! (På varje sittning ska man ha med sig häftet så att de som sitter bredvid en får skriva någonting)
Något som stod i boken:

JAHAP! NU ÄR DET SITTNING & VI SITTER NER & NÅGRA SKRIKER HELA TIDEN & JAG HAR SÅ ONT I ÖRONEN, FY FAN! CRO MAGNON! STAVAS INTE SÅ... ÄSCH, JAG E KANSKE BITTER MEN VA FAN BLIR MAN INTE...
(en blomma) JENS 29/11-08

Till Sofia Edin
Detta är från två grabbar på glitterfesten 08!
VI ORKAR INTE MED DETTA LÄNGRE! Men det är sjukt kul så vi fortsätter.....
JAG ÄLSKAR DIG FORTFARANDE
speciellt i allt glitter ??Kjlif?? är den ledtråd.. SOVA DU FÖRHOPPNINGSVIS ALDRIG KOMMER FÖRSTÅ

Hej Fia!
Vad fint du glittrar ikväll.
Hoppas att du också gillar att dissa saker! jag tycker det är rätt kul men släppet blir nog bättre!
Fingers crossed!
Tack för håret
Kram från Josephine.

m.fl

Aja, jag somnade som en stock trots min huvudvärk och jag vaknade utan huvudvärk vilket jag är mkt glad över!
Had etänkt plugga idag... Dock har jag sådan tentaångest att det är helt sjukt! Raven ligger uppslagen på sängen och alla häften bredvid men det tar emot att gå dit då jag vet att det nästan kommer vara omöjligt att klara tentan första gången.. Caroline berättade att hon gjort den 3 ggr :S urk!
Menmen, som Isa säger " Positivt tänkande" Får försöka med det och hoppas på att jag kommer igång med pluggandet!

Take care people! pussar från mig


Tenta-plugg...

Denna vecka har gått ut på plugg plugg plugg och åter plugg..
Med en kommande tenta finns det inget annat att göra.

Onsdag:
Trots en ledig dag gick jag upp vid 09.00 och började plugga ganska snabbt.. Satt ute i "vardagsrummet" där det var lagom ljust. Hade mitt duntäcke med mig när jag läste raven, våran kurslitteratur (på engelska). Blev förvånad över hur mycket jag pluggade där =)
På eftermiddagen frågade Klara om jag ville haka på till ateljen och plugga då hon skulle sitte där. Vi satt där några timmar och tog sedan en promenad till BC (Burlöv Center) där jag köpte  julgranskulor till min gran :D
När vi kom hem vid 20.15 satte jag mig ganska snabbt och pluggade igen :S Suck!

Torsdag:
Hade labb i skolan på förmiddagen till kl 10.15 och sen en föreläsning om hantering av produkter. Efter det blev det att gå hem och käka och sen sitta och plugga lite.
Jag fixade ihop en kladdkaka och John kom över för att plugga. Vi satt och pluggade från ca 18.30 till 21.30 men en liten paus för att käka kladdkaka :) Tror jag har lite bättre koll nu! Framförallt på de 20 familjerna vi ska kunna :)

Fredag:
Jahapp, idag är man då ledig igen! Skönt med mycket ledig tid när man behöver plugga! Gick upp vid 09.00 och satte mig och pluggade, Idag blir det familjerna som ska in i mitt huvud! Ska kolla lite på växtfysiologin också men största tyngden hamnar på familjerna!
Känner en sjuk stress inför denna tenta, det kan inte vara sant.. Det ska tydligen vara våran största och värsta tenta och det ska inte bli kul.. Dessutom ska jag imorgon på glitterfesten på kvällen vilket gör mig deppig men det ska bli skönt att slippa plugget för en kväll!
Tycker synd om Isa som ska sitta och plugga hela dagen och kvällen trots att det är hennes födelsedag :( (ska tänka på dig då!)

Men men, nu blir det pluggdags igen! Ursäkta om jag tråkar ut er med plugg plugg plugg  men det finns inte så mycket annat att skriva nu... :P
Ha det gött alla! Se you soon <3


Tisdags plugg..

Jahapp, idag hade man föreläsning från 8.15 till ca 10.15. Då skrevs det ut lite artiklar från databasen. Nästa stopp blev bibblan där vi (jag och Isabelle) satte oss i en liten sal för att gå igenom cellandningen. Satt där till kl 12 då det var dags för käk, pannkakor :)
Jag mötte Isa vid 13.30 för att plugga i bibblan igen och gå igenom resterna inför tentan. Vi hoppade in i en redovisningssal och gick igenom celldelningen, fotosyntesen och cellens uppbyggnad..
Nu är vi ju en bra bit på väg iaf.. Dock låååångt ifrån redo inför tentan, tur att det är ett tag kvar iaf!

Just nu sitter jag och njuter av min julgran som jag satte upp igår, den är ybersöt! 120 cm hög med en ljusslinga och en guldig glittergirland :D
Nu saknas bara de röda kulorna, jag måste dra ett varv till BC snart och köpa!!

Puss på er!


 


Lund 22/11

Tjenare!

Lördagen spenderades i Lund med min käre bror.. Vi möttes straxt efter 12 och vandrade runt lite på jakt efter glitter till glitterfesten jag ska på :) Hittade några roliga saker, bland annat: Lösögonfransar, glitterspray, "guldiga" strumpbyxor. I övrigt ska jag ha en svart klänning på mig och mitt löshår <3
Vi drog hemm till honom och lagade mat, Henke kom och käkade pizza, kebab med pommes på :S hmm...

På kvällen blev det fest, Robert hade dragit ihop ett gäng. Min bror har många trevliga kompisar! Den jag spenderade mesta delen av kvällen med var dock Tanja, vi drack bacardi razz och hade superskojj! Lite skvaller blev det oxå ;)
Senare när de flesta dragit hem, framåt 02 däckade min bror på sängen vilket jag och Tanja hade mkt roligt åt! Paparazzi!!

Mkt trevlig kväll gott folk! :)

   

Tatuering <3

Tjo!

Idag har jag bokat tid för en till tatuering :) Kommer vara sjukt nervös..

Blogg

Tjo alla glada!

Från och med idag tänkte jag börja blogga. Framförallt för att vänner och familj ska kunna läsa om mitt "nya" liv här nere i Skåne då jag känner att jag kanske inte håller den bästa kontakten med dem. Det finns liksom inte så mycket tid här nere för att vara social med alla som jag skulle vilja men med denna blogg kan de i allafall se att jag lever :)

Många kramar till er!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0