Party!

Tjo alla glada!
Nu är det party planering som gäller, plats är nu klart och det gör allt betydligt enklare :)
Nu ska det göras sånghäften, musiklistor och lite sånt kul.. Längtar sååå mycket till den 12:e!!!

Jobb, jobb!

Mycket att göra på jobbet :) Vi möblerar om nästan varje dag, hämtar massa saker från vinden och det tar ändå aldrig slut.. Idag har jag dessutom plockat fram årets fröer från Weibulls och satt upp priserna så vi kan börja sälja imorgon...
Jag har jobbat hela helgen och det klirrar skönt i kassan! När man jobbar inom handels som ajg gör nu tjänar man ju endel extra :)
Jag älskar verkligen mitt nya jobb och jag blir så glad av all positiv respons jag får av Christer och alla andra. Det ger mig ännu mer energi att lägga på arbetet!
När jag inte arbetar satsar jag alla mina krafter på att fixa festen vi ska ha den 12:e och det SKA bli den grymmaste festen! Vi ska leka, sjunga, dansa och ha en sjukt bra kväll! Sitter och arbetar på ett sånghäfte nu ^^
Nåväl, nu ska jag återgå till det och skriver mer imorgon om allt vill sig väl :=
puss

Pics!

Wembley stadium där vi var och såg Muse i September :)



Jonas gör Duckface efter att ha sett en video på YouTube.. Detta är Picadilly Circus <3



Klas gröpar ur pumpan på haloween!



Scary!



Vår bakdag slutade såhär :P



Kinect, här hoppas Klas och Frida!



Jonas yber snygga hopp ^^



Wille ger Jonas en puss på julafton



Wille ger mig en puss!



Julgran :D



Våra fina ringar, förlovade 24/12- 2010



Disnet on ice :D



Mina älsklingar <3

Så mina vänner, nu har ni fått lite bilder från de senaste månaderna :)

Ojoj

På jobbet sliter vi för att få allt till perfektion! Vi flyttar hyllor, plockar upp nya saker, hämtar massa gamla saker från vinden och får dem ständiga frågorna:

Fråga: "Har ni inga stora fågelfrö säckar??"
Svar: "Nej, de kommer förhoppningsvis på fredag men det är svårt att få tag i.."

Fråga: " Har ni inga tulpaner?"
Svar: " Jo, de står i kylen"

Fråga: "Hur vet dem priserna i kassan om jag slår in här?"
Svar: "Om du slår in här sätter du prislapparna på inslagningen eller så slår du in dina växter utanför kassan där vi också har inslagningsbänk!"

På första frågan, där är det stora problemet att fågelfrö är slut nästan överallt och eftersom att de gått ut med det i radio och tidningar har folk hamstrat och köpte upp två stora pallar på en dag i förra veckan..

På andra frågan blir jag ganska irriterad eftersom att alla går förbi vår kyl som man inte kan missa och dessutom vår stora skylt med priset för att fråga oss.. Kolla er runt LITE innan ni frågar iaf!

På den tredje frågan är det väl inte så konstigt att folk frågar eftersom att vi har en inslagningsbänk i växthuset men skulle de kolla rakt ovanför inslagningsbänken skulle de se en STOR gul skylt där det står Varsågod att slå in dina växter här eller utanför kassorna.. och sen en förklaring på hur de ska göra med växterna de slår in så det fungerar i kassan.. Hmm!

Jaja, nu ska jag sluta klaga jag trivs ju hur bra som helst på jobbet annars och tycker att alla är supertrevliga :) Jag är ledig idag och imorgon och jag älskar denna ledighet mitt i veckan! :D Man hinner med så mycket då!
Nu har jag börjat ta tag i planeringen av den stora festen i februari oxå, vi är ju tre som fyller varav två fyller 30 och det måste ju firas med storkalas! Det största problemet är vart vi ska vara.. Det bästa stället i nuläget har 23 år på lördagar så frågan är om alla kommer in men då vi isf ska ha förfest där så kanske det går bra.. Alla är ju över 18 iaf! Vi lär bli mellan 20-30 pers och jag har lite små planer på vad vi ska hitt apå! ^^
Jaja, nu måste jag fixa lite annat, ska bland annat lägga över massa bilder från kameran till datorn som är flera månader gamla :P hehe!!
Puss på er!
Ps. Nu är snart våren här och det vill jag fira genom att lägga ut denna fina bild på en blomma som håller koll ^^ Ds

Ny dag nya tag!

Idag har det varit en stressig dag på jobbet, tog hand om en jättestor beställning som ska hämtas imorgon och så sprang jag runt som en idiot i jakt på svar på kundernas frågor.. Det är inte lätt att veta vad bröd kostar när det inte står nåt pris och när det inte är inlagt i kassan. Nåväl dagen gick otroligt fort iaf och hemma var jag strax efter 15 vilket jag älskar med mina fredagar <3
Det blev pölsa till middag för er som vet vad det är och till eftrerätt har vi köpt massa godis och chips. Min favorit sen innan = Naturchips den mörkgröna påsen med smak av dill och gräddfil :) Mums!
Det blev att kolla på en serie efter maten oxå och efter att ha myst ner mig med älsklingen hållandes om mig somnade jag och vaknade efter ett litet tag som Jonas ansåg var ca 1h :P Haha, trött jag var då!
Nu är det snart dags för mig att mysa ner mig i soffan igen och invänta lets dance med ännu mer gottande!
Se ya!
Puss

Long time no see!

Godmorgon!
Eller det är väl inte riktigt morgon längre men jag gick väl upp för en timme sen och älsklingen ligger fortfarande i sängen och snarkar ;) Man får sova länge om man är ledig! ^^
Jahapp, vad har hänt sen sist?!?
Allt och inget skulle jag vilja svara på den frågan.. Vi bor kvar i samma lägenhet som sist, dyr och ganska liten men området är ju perfekt och nu när jag bytt jobb så slipper jag pendla till jobbet! Jag har ca 5 min promenad till jobbet så jag ska inte klaga på det iaf :)
Jag älskar mitt nya jobb där jag har jobbat lite drygt en månad nu. När jag kom dit var det kaos i växthuset och ingenting var i någon ordning alls men nu börjar det se riktigt bra ut! När jag började startade vi snittförsäljningen som innan var obefintlig, det såldes några färdiginköpta buketter men inget mer. Nu säljer vi nästan inga färdiggjorda utan jag står och gör dem buketter som säljs och kunderna verkar väldigt nöjda..
Något annat som är väldigt roligt med mitt jobb är att jag bestämmer över krukor och tillbehörs delen. Dock är det typ köpstopp just nu eftersom att hela butiken flyttat och har massa utgifter och att vi har sjuuuuuuukt mycket krukor på lagervinden som måste komma ut till försäljning.. Vissa krukor har vi säkert hundra stycken av :S
Det blev ett kort inlägg denna gången men jag återkommer förhoppningsvis ganska snart med fler uppdateringar om hur jag har det! :)
Puss Sofia

RSS 2.0