Helgen

Fredag var det skola hela dagen, samma som vanligt och lite framsteg!
Kvällen blev det att sitta lite på taket och sola, sen blev det hamburgare med Erika! Mumma!
Jag pluggade lite oxå men kanske inte så mycket..

Lördagen blev det en cykeltur till Malmö, köpte en vind och vattentät jacka, växlade in mina mynt och köpte målargrejjer =)
Väl hemma blev det att sätta sig en stund på taket och plugga och sen tråka på rummet resten av kvällen!

Söndag, alltså idag! Solade och pluggade på taken mellan 9.20 - 12. Så underbart väder, det var nästan sp att svetten rann! :D
Nu ska jag städa mitt rum lite och sen blir det att cykla till Malmö (igen) för att dansa! Bra träning vill jag lova!

Hoppas dte går bra med flytten älskling, längtar till valborg! <3


pussis!


Torsdag 23/4

Ännu en torsdag nere i Skåne passerar väldigt snabbt, i skolan var det föreläsning på förmiddagen och fprtsatt arbete men Gustav Adolfs torg å¨eftermiddagen.

Eftermiddagen blev det en tripp till Malmö med Kristina! :D Vi skulle satsa på att bli fina inför sommaren! Utan deo och utan att bli svettiga var vi tvungna att ta oss till ett ställe i Malmö där vi skulle bli bruna genom Spray Tan. Vi var båda väldigt nervösa och ville ju inte se ut som pepparkakor när vi gick därifrån.. Efter ca 15 min var vi färdiga och riktigt snygga!!
Vi fattade nog inte hur bruna vi var förens vi kollade troslinjen.. Holy crap vilken skillnad! Men det var sjukt snyggt och inte alls för mycket..
Vi tog oss därifrån i ett lunkande tempo för att inte bli svettiga :P
Väl hemma var det spegeln för resten av kvällen.. hehe!

Tack Stina för att jag fick följa med, så kul!

Stället vi var på kan ni kolla in genom att gå in på www.sugarskin.se

pussar

Grillning och regn ;)

Igår, onsdag var vi lediga från skolan vilket innebar att jag Isa och Sara bestämde oss för att grilla! Vi möttes 13 i lomma och handlade.
Sen bar det av hem till Isa för att fixa ordning allt och hämta filtar! Vi satte oss på hennes gård och fixade en vallgrav runt grillen då det blåste rejält ;) Vi satte igång med grillningen och jag vart grillmästare. jag kan glädjas åt att jag lyckades väldigt bra! Trots att  de trodde jag skulle elda upp bröden..
Det kom några droppar regn under grillningen men det var just när vi käkat klart som det tog sig lite mer.. Vi gick därför in med alla våra paraplyer och satte oss för att spela "helt hysteriskt" och jag måste erkänna att det var helt hysteriskt! ^^
Jag skrattade så jag grät, jag satt och storbölade för att det var så roligt! Vid ett tillfälle hade jag 3 uppgifter jag var tvungen att göra varje gång någonting hände, plus att vi hade 2 gemensamma uppgifter! Detta innebär att jag hade 5 uppgifter att hållla koll på men varje gång jag skulle göra någon av dem började jag bara garva! Det slutade med att Isa satt knäpptyst för min skull och att jag bad om att få ta bort iaf ett kort men de tyckte så synd om mig så jag fick ta bort alla! Tack!!
Vi stekte dessutom bananer med choklad i! mumma! :D

På kvällen blev det amerikanska pannkakor med Erika, det var riktigt gott! Dessutom bakade  jag scones så att jag skulle ha någonting till frukost de närmsta dagarna då mitt bröd är slut men jag har inga pengar att handla för :P

Puss på er!

Så j*la underbart!

Yes, jippie, tjoho, weeeeii!
JAG KLARADE DEN, JAG SATTE EKONOMITENTAN! :D
Fatta  att jag blev glad! Finns ingenting som beskriver min glädje, jag hoppar och ler som en tok! Så j*la underbart  och såååå skönt! Finally!

Okej, ville bara meddela alla detta och säga att jag ska fira ikväll med kladdkaka, glass och hallon! Sara kommer hit och ca 45 min då vi ska käka innan det blir efterrätt :D Mumma!

Ha det bäst alla, ikväll blir det inget tänk på att se snygg ut i bikini för nu ska det festas på med glass och kladdkaka i stora lass!

Pusssisar på er alla!! <3


Saknad <3

Saknar dig så mycket, trodde inte att det skulle vara så jobbigt efter så lång tid som det gått nu..
Det är över tre år sedan men trots det känns det väldigt jobbigt ibland! Okej det kommer och går i perioder men varför?!?
Är det för att man har så mycket att tänka på här nere och att jag känner att det vore trevligt att kunna prata med dig för att känna mig lugn igen??
Du gav ett lugn som få kan ge mig och det är någonting jag saknar väldigt mycket! Var det det norrländska lugnet du hade?! Jag tror det!
Det är först i efterhand jag inser hur mycket jag saknar dig, och som sagt, det kommer och går! Det beror väldigt mycket på vad jag gör och vad som finns att tänka på!

Kommer alltid att älska dig! <3


Bikiniväder på taket!

Förmiddagen har tillbringats framför datorn där jag skrivit på mitt portfolio, sjukt jobbigt när man har extrem huvudvärk och det är så underbart väder ute att man bara vill ut!
Jag käkade en pastasallad på taket vid 14 och det var strålande sol, så varmt att det nästan kom en svett droppe! Det var nästan så att man ville hämta bikinin, dock satt jag bara ute en liten stund så det kändes onödigt! Men helt underbart!
Ville sitta kvar och bara skita i plugget! Just nu väntar jag på att klockan ska bli 17 då jag och Erika ska till BC med Majja och hennes mamma. Det blir att handla mat inför grillkvällen :D
Sen efter det blir det Isas place med Stina, robinsson tror jag var planen :P

Ha det gött alla!


Strålande sol.. MEN..

Då kommer ilskan över det skånska vädret, solsken och sjukt varmt och underbart väder (om man lyckas hitta lä).. Det blåser ÖVERALLT och man måste pälsa på sig trots att det egentligen är linne väder! Buhu!

men men, ska inte klaga allt för mycket =) Dagen har gått ut på ytterligare konstruktioner av Gustav Adolfs torg i Malmö som jag efter denna kurs kommer HATA! ;) Haha nee skämt och sido men det börjar gå en på nerverna..

Under kvällen tänkte jag städa lite och käka frukt :D Nyttigt värre!

Imorgon ska jag och Sara starta dagen klockan 08.00 med att gå en promenad i sortimentet och lära oss växter =) Sen blir det skola efter det!

Puss!

Bilder 2009! :D

 Mina underbara tjejer, Stina plus Nettan och Emelie som kommit hela vägen från Eskilstuna 25/1 - 09

Den underbara duken! Den helt fantastiska duken jag fick av mamma 14/2 - 09 (20 års present) <3

När jag fyllde bjöd jag på semlor :) Semlor när jag fyllde :)

 Älsklingen köpte tårta som jag ritade in J och S på <3 efter att han gjort hjärtat! 18/2 - 09

 Blev sjuuuukt många bilder av denna variant på födelsedagspartyt :P 20/2 - 09

 Det blev kalas hos mig och Mathias fick för sig att rita på den ballong han blåst upp, av någon anledning kom vi fram till att det var en miniatyr av Jonas ;) Ser ni likheten eller?!?! ;) HAHA! 21/2 - 09

 Tillverkning av Björnis (min 20 års present från mina underbara vänner i Skåne) <3 28/2 - 09

 Hårfärgning, Sara fixar :D 20/3 - 09

 Balklänningstest och storstädning med hjälp från denna tös! Fröken Shrek?!? :D Nee, Isabelle så klart! 21/3 - 09

 Den pågående kursen 24/3 - 09

 En söt familj mitt i Malmö! =) 27/3 - 09

 Lantmästarna, jag säger då det! 27/3 - 09

 Bara för att visa att egot finns kvar ;) 28/3 - 09

 Älsklingen och jag <3<3<3 4/4 - 09

 Jag och Maria 7/4 - 09

 Nettan :) 9/4 - 09

Wiho!

Jahapp, nu var det ju då ett tag sen jag skrev någonting här! Kanska dags att visa att jag lever :P

Sen senast har det hänt en hel del, ska försöka att skriva ner det lite kortfattat men vi får väl se hur det går!

På fredagen efter våffeldagen, med andra ord den 27:e drog jag Isa och Sara till Malmö och Gustav Adolfs torg (:S)för att mäta, det blev många och långa promenader :P Efter det blev det en shoppingtur på entre som jag blev djupt besviken på, trodde det skulle vara bättre! :(

Dagen efter det blev det en promenad till BC för att shoppa loss! Helt ensam! Dock träffade jag på Therese från klassen så vi gjorde en gemensam insats! Det slutade med att vi köpte likadana skor ^^ Nice!
På kvällen käkade jag med Erika och fixade sedan Thereses hår inför raggarfesten som skulle komma! Mkt fint!
Därefter drog jag till Isabelle för att ha nedsläckt en timme (world hour?!?) Myspys! :D
Sen blev jag raggare för en kväll! Gillar min outfit, ser väldigt vårig ut och inte så typiskt raggare =)
..

Söndag 29/3 = SOMMARTID BÖRJAR :D:D:D:D

Sen blev det första April och en Stina fyllde 23 =) Grattis tjejen! Hon firades på kvällen med underbart tilltugg och massa fina presenter! Kändes som klockrena presenter och jag tror (nästan säker) att det föll henne i smaken!
Och Stina, jag glömde säga grattis från din skånska pojkvän Björnis som saknar dig jättemycket <3

Gustav Adolfs torg blev uppritat på väggen, eller man kanske ska säga upprickat! :S Vi prickade i x antal timmar och det var sjukt mycket jobb men det blev ju bra iaf! (Inga streck och inget målande, BARA PRICKAR!)
 Det ni!

Det blev konstruktion av Gustav Adolfs torg också, som om vi inte var trötta nog på det där torget.. Sista dagen innan lovet, när man bara ville hem var det dags för hela klassen att samarbeta och fixa fram en modell! Gah!
Efter en lååång diskution kom vi äntligen igång och Stina stod för fotandet då hon kom och gjorde oss sällskap :) Yei!
 Någon har tagit lite... hmm... Låga bilder ;)

Wihoooo, hemdags!! :D:D
Kom hem till min snygging i Uppsala ganska sent på kvällen så det blev att mysa ner sig framför TV:n :)
 Lördagen blev en soft dag i solen, lunchade med Erika och hennes syster. Mkt trevligt!
Söndagen den 5:e blev det bio, Monsters vs Aliens 3D, den var cool och ganska rolig och Jonas har hittat ett helt nytt sätt att kolla på film ;)
Måndag kväll innebar en tågresa till Eskilstuna, hem ljuva hem! Det blev en lugn kväll med mamma framför TV:n =)

Tisdag 7:e:
Maria och Sofia dag, började med en låång fika i solen på rutan! ^^ Underbart! Vi vandrade sen runt lite på stan och köpte varsin glass på donkan innan vi fortsatte med stan! Vi avslutade med varsin sallad på subway , mums! Promenaden till den nya lägenheten var sjuukt kall och i väntan på hennes föräldrar höll jag på att bli till is! :P                     
Underbar och efterlängtad dag <3

Onsdag blev en dag hemma, planerna med nettan blev inställda då jag mådde sjukt dåligt! Kallsvettades och var spyfärdig! Dock blev det bättre till eftermiddagen så jag och mamma åkte till Slagsta glass <3
Dessutom kom Linda förbi en sväng på kvällen för en liten pratstund :D

Torsdag:
Fika med Nettan på Waynes, vi satt där hru länge som helst och pratade! Känns som att det var evigheter sen. <3
Vi mötte hennes mamma och syster och vi vandrade runt lite på stan efter att ha kommenterat folket som passerat förbi ;) HAHA!
Maria och Linda kom till stan och vi drog ett varv.. Jag köpte min påskpresent till älsklingen <3
Klockan 18 mötte vi Sara och Tom för käk på Billy Boys, så underbart gott med kebabtallrik! Äntligen den goda som man är van vid, skåningar kan inte göra kebab!
Vi gick vidare och bowlade, dock kunde inte sara haka på men vi hade det kul ändå! Grattis Maria! =)

Fredag 10:e:
Åkte till Uppsala igen på förmiddagen och tillbringade dagen med Jonas!
Lördagen blev det sallad vid ån (som vanligt ;)) och en allmänt skön dag!
Söndagen gick jag upp vid 10 och gick ut för att fixa hemuppgiften till bildkursen.. Underbart väder! Älsklingen sov fortfarande när jag kom hem 12.30 dock så hade han jobbat hela natten så det är förståligt!

När han åkte till jobbet vid 21 på kvällarna satte jag mig för att plugga vilket inte var det roligaste men man måste ju!

Måndagen blev allmän packdag och mysdag!
Resan hem började kaosartat med att jag var tvungen att byta tåg ( REDAN I UPPSALA) för att sen komma till Stockholm 5 min innan avgång av mitt tåg till Lund :S Jag hann precis sätta mig på tåget innan det rullade iväg! Puh!
Plugg på tåget och en sen ankomst hem! Dock var jag tvungen att fixa med hemuppgiften så jag la mig väldigt sent!

Tisdagen den 14:e april och 8 månader med min Älskling <3
jag fattar inte vart tiden har tagit vägen, 8 månader! Det är ju snart ett år!! :O
Älskar dig så mycket Jonas! <3<3<3

Onsdag:
Det blev samma sak som tisdgas kvällen, plugg plugg plugg och ytterligare plugg!
Sen klockan 13 blev det en tenta och handling efter det! Jag Sara och Isa handlade på hemköp, storhandling! :D
Nu sitter jag och skriver och ska snart göra min hemuppgift till imorgon! Blä, vill inte :P jaja!

Se you! Det kommer en serie med bilder sen oxå! ^^

Pussisar!

RSS 2.0