V.4 Måndag - Torsdag

Måndag 19/1:
Satt hemma nästan hela dagen och pluggade/ snackade med folk på msn ;) Kollade även på en film, kommer dock inte ihåg vilken.. hehe På kvällen, runt 23 (tror jag) hämtade jag Kristina vid tågstationen i Åkarp :) Jag körde till mig och sen fick hon tillbaka sin bil som jag lånat. Tack så mycket Stina! :)

Tisdag 20/1:
Jahapp, denna dag började med föreläsningar som vanligt.. Ganska intressant med Marknadsföring 2 och 3, vi får alltid göra olika grupp uppgifter för att verkligen lära oss det vi gått igenom och detär väldigt lärorikt! :) Gillar de lärare vi har nu, de är unga och förstår precis hur vi vill ha det.
Tisdagsfiket på eftermiddagen (16), jag och Kristina gick dit och våra klasskompisar slog sig ner vid samma bord :) Varför ska man alltid ta så mycket på tisdagsfiket, man blir ju knäpp alltså... Är alltid proppmätt och nästan illamående när jag går därifrån! Men det är ju såååå billigt!
Vi drog iväg till Burlöv och handlade, mat måste man ju ha!

Onsdag 21/1:
Skulle egentligen ha varit på någon grejj i skolan men det var inget måste så jag skippade det.. Satt först hemma och degade lite och sen kom Isa, Magda och Kristina hit vid 13 och vi tog en promenad till BC... Jag har verkligen varit där FÖR mycket på sistone! Vi kollade runt lite och gick sedan till Coop för att Kristina skulle skriva lite på sin seminarieuppgift ( frukt och grönt) vi var där ett tag och gick sedan till Blomsterlandet på BC för att jag, Isa och Magda skulle skriva våra seminarieuppgifter (blomsteraffär)
Var väl hemma strax efter 16 och då var det mat som gällde och sen lite plugg..

Torsdag 22/1:
Företagsekonomi på förmiddagen, och en stund efter lunch. Slutade 15. Då var det bara hem och plugga som en tok, skrev på seminarieuppgiften till fredag. Satt hela eftermiddagen och hade panik över den :S Inge kul alls!
Som tur är fick jag annat att tänka på när Kristina kom på kvällen, runt 21. Vi satte oss och drack vin och spelade kort :) När klockan närmade sig 23.30 drog vi ner till pabben och var där ett tag, vi dansade och hade det jättetrevligt!
Jag tror jag gick och la mig runt 02.

Wow, det låg löständer i drinken på pabben... :S

Se you!


Älsklingen på besök <3

Fredag:
Kl 11.31 skulle Jonas tåg ankomma till Lund C, jag tog därför bussen från skolan som gick 10.35.. Jag var i lund 11.08 och strosade runt, det blev apoteket, pressbyrån och en mysig liten affär innan jag gick till hans spår och väntade. Så härligt att se honom igen, blev så glad! <3
Vi gick och käkade på Wrap House och hämtade sedan ut min mobil som var klar på telenor :) Efter det tog vi bussen hem.
Väl hemma bestämde vi oss för att åka och handla, då jag hade Kristinas bil kändes det hur kul som helst att åka och handla.. :D Erika och Majja följde med och det blev en liten tur på BC, dock ingen shopping för min del.

Lördag 17/1:
Under dagen blev det ett varv till BC, sååå skönt att ha Kristinas bil!! Så sugen på att skaffa en egen liten sak men det skulle kosta så mycket.. :( Erika och Majja följde med även denna dag, man blir poppis med bil ;) Denna dag blev det lite shopping för min del, en kofta, en stor och mysig skjorta och ett par svarta jeans.. Billigt är bra!! :D När vi åkte hem drog vi vägen förbi Lomma och köpte pizza :) mumsmums!

På kvällen var det dags att dra in till Malmö för att gå på konsert, vi delade taxi med Erika och Majja som skulle på fest.. Väl framme mötte vi Mickis och stod i kön ca 40 min, askallt och typ ingen kö så vi hade kunnat komma mycket senare ;) Kb - Kulturbolaget var en väldigt liten lokal, den minsta konserthall jag varit i.. Dock väldigt mycigt och bandet var riktigt bra! Grym basist som hade rosa dreads, me like! ^^ Efter konserten fick jag dessutom vara med på bild med basisten då Jonas ville retas med Mickis som redan dragit..

Vi kollade med Erica och gänget om de skulle komma till Kb och festa med oss och de var då på väg så vi satt och väntade ett tag.. Till slut ringde hon och sa att de inte blev insläppta.. Vi drog då hem men i efterhand fick vi veta att de kom in typ 30-40 min senar... Typiskt!

Söndag 18/1:
Sovmorgon till runt 12 någon gång... Så skönt! Det blev en ganska lung dag förutom ett varv till BC (igen), vi skulle köpa spik för att hänga upp en spegel och en affisch på mitt rum :) Dessutom ville Erika och Majja ha mat från Donkan så vi köpte med oss det hem.. De satt och kollade på en skräckis som tydligen lagt av!
Vi käkade i soffan och satte på the break up.. Dock drog jag och Jonas efter en stund och gick till mitt rum och vilade lite.. Myspys!
När kvällen närmade sig tog vi bilen (i spöregnet) till Åkarps station.. Jag var nog inte den trevligaste i bilen och kände mig bara så opepp på allt.. Jonas försökte få mig att vara lite glad för hans skull men jag tror ingenting fungerade den kvällen.. Dessutom fastnade mitt rabattkort i automaten på stationen så irritationen steg!
Dock är min lilla älskling ganska smart och lyckades få ut mitt kort, Tack älskling! <3
Jag kände mig dum som var så irriterad hela tiden och försökte vända på steken, samvetet började tryta då jag visste att han skulle åka!
Väl i Malmö satte vi oss på en bänk och myste lite, vi gick sen till hans tåg och han hängde sig ut genom ett fönster.. När tåget började rulla vinkade han med gardinen och skrek auf Wiedersehen..

Kommer sakna dig så mycket tills vi ses igen på vår födelsedag den 17:e Februari :)
Älskar dig och är så glad att jag träffat dig min älskling <3

Ekonomi :)

Kursintroduktion 12/ 1:
Jahapp då har Ekonomin startat, idag gick de igenom vad vi kommer lära oss, hur schemat ser ut, kursmål och kriterier osv.. Jag tycker att lärarna verkar supertrevliga och bra på sin sak och jag tror att denna kurs kan bli riktigt nice! :)
Efter kursintroduktionen drog jag hem och satte mig och "pluggade" dock fanns det inte så mycket att plugga på än :P
Denna kurs ska jag verkligen plugga från början och inte sitta sista veckan och råplugga!!
Det som var jobbigt med denna dag var att jag insåg att jag hade ont i min handled, inget vidare roligt.. :(

Tisdag 13/ 1:
Kursstarten innebar en föreläsning om ekonomins grunder och den var riktigt intressant, jag var pigg hela föreläsningen vilket är ett under... Det var länge sen det hände.. Dessutom känns det som att jag dessutom lärde mig någonting avd et hon sa!! Me like!!
När vi slutat ( 15.00) drog jag hem en snabbis och sen var det dags för tisdagsfik :) jag mötte Kristina utanför kårhuset och vi satte oss till ro där inne med några från min korridor och deras klasskompisar :) Mycket trevligt.. jag fattar inte att det alltid är lika trevlig och lika gott på tisdagsfiket, och det är ju såååå billigt!! :D mumma!
När vi satt där bestämde jag och Kristina oss för att dra in till malmö eller lund och köpa kurslitteratur.. Vi gick hem till mig för att kolla vart vi ksulle och när vi ringde till malmö sa de att de hade 17 böcker inne så vi drog dit..
Vi köpte varsin bok på akademibokhandeln och drog sedan in i några små affärer :)

Onsdag 14/ 1:
Ledig hela dagen vilket innebar att jag började med att städa.. När jag sen satt en stund vid datorn och insåg att jag behövde till apoteket ville Isa till bibblan i Lomma så jag tog cykeln till apoteket och köpte zon till min handled som jag knappt kunde röra, drog vidare till Isa och smörjde min handled, sen drog vi in till bibblan och strosade där ett tag.. Efter bibblan gick vi till hemköp och sen drog jag hemåt :) Dags att städa ännu mer och plugga lite... Dock blev det inget plugg då jag inte ville skriva med min handled.. Vila är väl det bästa! Runt 17 kom Björn hit och vi kollade på olika dansställen, vi ska börja på en buggkurs vilket ska bli kul :)

Torsdag 15/1:
Föreläsning mellan 10.15 och 15, fortfarande lika intressant och kul med ekonomi, det ser ljust ut! :D
Efter det var jag  bara tvungen att städa upp det sista på mitt rum, jag städate och fixade lite på datorn samtidigt vilket gjorde att allt tog väldigt lång tid.. :P Men till slut så var jag klar och det var läggdags! ^^
Sov så gott!

Tillbaka i Skåneland..

Städ/ pluggdagar:
Det var tänkt att jag när jag kom ner till Skåne skulle råplugga i två dagar innan tentan.. Jag tycker jag lyckades ganska bra iaf men det blev lite städning oxå då man knappt kunde vistas på mitt rum  ^^

fredag och tenta:
Denna fredag den 9:e januari var det tentadags, jag kände mig hyffsat redo men hade gärna heft EN dag till.. Under tentan insåg jag dock att det inte riktigt gick... Fast det kände nästan alla som kom ut oxå! Dock har jag allt hopp kvar, det lämnar mig inte förens resultatet kommer :)
Efter tentan drog jag och Kristina hem till Isabelle för att kolla på letsdance och mysa! Isa hade gjort kladdkaka så det blev lite kladdkake käk oxå ^^ Jag och Isa hamnade uppe i hennes säng medans Kristina satte sig på golvet framför :) Hon tyckte det var mysigt där framme och trots att vi frågade om hon ville mysa med oss så ville hon sitta där ;)  
Efter lets dance blev det pratstund, vi snackade om massa saker :)

Lördag:
En lördag i lund, det var jag Isa och Kristina ( som vanligt^^) som tog bussen in till Lund, vi strosade runt och käkade på ett underbart ställe, Wrap House <3 Jag lämnade in min mobil på telenor då en redan börjat strula, dumma telefoner!!
På kvällen blev det mys hos Isa igen, denna gången såg vi på en film och pratade massa :)
Jag tror att jag och Kristina drog hemåt vid 02 på natten! :P

Söndag:
För att inte förstöra våran gemensamhetshelg tog vi tre en promenix till BC ( Burlöv Center), Isa hade aldrig varit där så vi var ju tvungna att visa henne stället :P
Vi käkade på Wook Kitchen och tog sedan en promenix hemåt igen :) Dock var det ganska mörkt att gå igenom skogen här i Alnarpsparken :P
Hemma i korridoren hade Danne födelsedagskalas så jag hoppade in och gjorde dem sällskap :) Dock tackade jag nej till tårta ;)

Början på året..

Nyårsdagen:
Okej, dagen efter nyårsnatten... Dagen då man förväntas må dålig :P haha nee men jag tror att både jag och Jonas mådde ganska bra, jag mådde lite illa på morgonkvisten men det blev bra ganska snabbt :) Restan av dagen rullade på precis som vilken annan dag som helst!

2:a - 4:e januari:
under några dagar hände det inte särskilt mycket, jag pluggade LITE medans älsklingen satt och spelade... Annars var det TV som gällde och ev någon tur på stan :)

5:e Januari:
Det blev en tripp till Claes Olson för att köpa ett strykjärn, vi hittade ett för ca 200 viket jag tyckte var lagom så jag köpte det åt Jonas.. Han hade inget sen innan och idag skulle vi måla hans förkläde han fått av mig i julklapp och då behövde man ett strykjärn för att färsta färgen :)
Väl hemma tog vi fram förklädet, jag började skissa med blyerts för att det skulle bli snyggt och sen började målandet ^^ Jonas gick fram och tillbaka mellan mig och datorn då jag klagade på att jag inte skulle göra det ensam :P 
När jag gjort det som jag skissat upp tyckte jag att det saknades nåt så jag visade Jonas och sa vad jag tyckte... Då tyckte han att jag skulle måla dit morötter :P Morötter är vad det blev och jag är riktigt nöjd över resultatet :D

Älsklingen med förklädet jag målat :) 

6:e januari:
Here I come!
Jahapp då var det dags för avfärd från älsklingen, Kristina i min klass hade raggat skjuts med en kompis och jag fick följa med vilket jag är jätteglad över... Slippa SJ och deras sjukt höga priser!
Det var en trevlig tripp vi gjorde, jag Kristina och Jonas som körde :) Det blev lite lekar på vägen och en hel del snack!
Thank you for the ride! (Hemma runt 22)

Why, why, why???

Okej, jag vet att jag inte varit den bästa på att skriva i min blogg på siistone men jag hade verkligen tänkt skriva ikapp nu.. Just idag hade jag planerat det.. Dock  känns det lite svårt.. Har sjuukt ont i min handled och kan inte skriva med höger hand.. detta gör att det tar sjukt lång tid att skriva och det orkar jag inte med, eller hinner för den delen..
Jag lovar attt skriva så fort handleden är bättre! :(

puss

Nyårsafton <3

Woho, äntligen har dagen kommit, sista dagen på året! :) Är det inte denna dag man väntat på ett BRA tag?!?
 Jaja, på förmiddagen tog vi det ganska lugnt.. Vi myste framför TV:n och kollade på film :) Riktigt nice!!
Någon gång mellan 12 och 15 började jag fixa med mitt hår, jag tippar på 14 men väldigt osäker! :S Jag stod med stålkammen och hårsprayen (mina bästa vänner) och tupperade som jag vet inte vad.. ;)  
Tror min lilla älskling tyckte att dataspelandet var mycket roligare än att kolla på mig just då.. :P Dock tittade han in i badrummet ibland och jag tittade ut ibland.. Vid ett tillfälle hade jag mitt hår spretande åt alla håll, det stod verkligen rakt upp.. Då garvade han iaf ;)

När vi båda var snygga och redo att gå var klockan ca 17 och vi skulle vara hos Klas mellan 17 och 18. Vi tog en taxi då det var sjuuukt kallt ute och jag hade strumpbyxor :P Väl framme var det två katter och en Klas i lägenheten som välkomnade oss. Dcok var katterna inte så pepp på att hälsa, inte till en början iaf ;)
Vi satte oss i vardagsrummet och käkade en supergod sallad, fetaost är ju sååå underbart! Jonas blev poppis hos den minsta av katterna (Zelda), hon låg i hans knä ett bra tag och såg ut att ha det riktigt mysigt! När hon tröttnat på Jonas och såg ut att vara på väg därifrån skulle honabsolut tränga sig in mellan mig och bordet... Det gick ju men när hon av någon anledning skulle lägga sig ner blev det en aning trångt så hon hoppade ner på golvet..
Den andra katten (Link) tycktes trivas under min klänning ;) Det var när jag kom ut från toaletten som jag hukade mig ner för att klappa katterna som låg vid granen, Link går då direkt in under min klänning varav jag ställer mig upp lite fundersamt! hmm!! Hur uppfostrar du dina katter Klas?!? :P

Snyggaste killarna!

När vi varit hos Klas några timmar och dessutom ätit en mycket god efterrätt drog vi Monkan, hon bodde ca 10 min från Klas. Där var det fest med ett gäng människor.. Vi lekte en lek som var riktigt rolig, Jonas - spöket laban var bäst!! Det är nog flera som håller med om det ^^
Strax innan 12 slaget drog vi ut och ställde oss på en stor gräsplan där vi såg fyrverkerier från hela stan! Det var så underbart att få fira nyår med älsklingen, Älskar dig så mycket!
Det blev en massa champagne och vin för att avsluta 2008 och starta 2009 :)
Då det var väldigt lång telekö till taxin drog jag, Jonas, Monkan och Markus ut på en promenad med skumpan! Efter en stund sackade Monkan och Mackan in och vi gick nog lite för fort.. Vi köpte ett nattmål på Max och drog hem, riktigt gott! ^^

Gott Nytt År gott folk!!
Hoppas 2009 blir minst lika bra som 2008 :)



 Älskar dig!!!

Gott och blandat!

Annandagen:
Annandagen blev en tripp till IKEA, Linda skulle shoppa lite grejjer till hennes lägenhet som hon ska flytta till i Tranås :) Vi strosade runt och hittade lite gott och blandat där inne, de har ju så mycket så man blir knäpp ;) Tom hittade en burk/ kruka/ vas till sin mamma men i slutänden fick han inte köpa den då det var sista exemplaret... To bad!
När vi skulle hem var bilen helt fullsmockad med grejjer, hennes TV bänk var jäkligt stor och rymdes knappt... Det slutade med att jag fick sitta i Toms knä vilket var... trevligt.... :P HAHA!

Lördagen den 26:e
Denna lördag blev det en tågresa till Jonas, kände att jag inte hade så mycket att göra i Eskilstuna då jag var irriterad på en viss person och kände att jag inte skulle klara av att plugga med de tankarna jag hade, så jag drog till Uppsala istället.. Min tanke var att plugga när Jonas jobbade under veckan :)

Måndagen den 29:e
Detta var en jobbdag för Jonas, dock så började han inte förens 18 så vi hade typ hela dagen på oss att umgås :) Jag tror att det var denna dag som vi träffade Klas och Roger oxå, Klas är Jonas bästa kompis och Roger är hans kille.. Vi satt och fikade och gick runt lite... Till sist avslutades dagen med systemet ;)
Det var en riktigt bra dag ^^ <3<3<3
På kvällen när han drog till jobbet satte jag mig för att plugga... Dock var jag inte alls pluggsugen sp jag satte mig och skrev lite i bloggen, jag tänkte skriva ikapp. Jag skrev ett inlägg som fick igång en STOR diskution.. Irritation hade uppstått men via msn och två egentligen väldigt bra kompisar löste sig detta!
Jag hoppas verkligen att vi kan hålla kontakten på ett bra sätt farmöver så att vi slipper dessa "missförstånd"/ irritationer.

Tisdagen den 30:e
Jag och Jonas gick ett varv på stan för att jag skulle köpa lite grejjer till nyår.. Jag behövde strumpbyxor och lite sånt.. Vi vandrade runt ett ttag och mötte sen Mikaela och hennes familj på stan Mickis hakade på oss hem till Jonas där vi bakade och kollade på film :) Myspys!

Sorry!

Okej, jag har varit väldigt off här på bloggen under en period.. Detta pga mycket plugg och julledighet hemma i Eskilstuna och Uppsala. Har helt enkelt inte haft tid.. Men nu ska det bli ändring på det och jag ska försöka skriva ihop mina juldagar :) pusspuss

RSS 2.0