HAT!

Just nu har jag bara lust att slänga min mobil i golvet så den går i tusen bitar och sen ta mitt mobila bredband och lämna tillbaka det till affären (efter att jag mosat det i en mangel!)
Hatar det där skitstället, de gör mitt liv lite jobbigt på teknikfronten! Att det ska vara så svårt att skicka ut ett mail att min räkning komme rbli dyrare denna månad för att gratisfunktionerna nu kostar.. Gaah, blir knäpp! Har bara haft problem sen jag bytte operatör och jag kan inte rekomendera det till någon... Suck!

I övrigt har jag spenderat dagen på exkursion i Övedskloster där vi vandrat runt och kollat på kyrkan, trädgårdarna, slottet och massa mer! Riktigt trevligt men lite mycket att ta in på en dag!

Dessutom vet jag nu EXAKT vart han den där bor, ni vet han som är så känd och går på min skola.. Som bor på slottet med de andra kungligheterna i vanliga fall :D Vår exkursion hade vägarna förbi då det var ett bra ställe han bodde på med trädgårdshistoria som vi just nu läser :P

Nu ska jag ta o tjura lite o sen blir det väl att sova hyffsat tidigt då jag tror målaren kommer hit imotgon.. Trots att jag är ledig hela dagen! :S Bläää!

Pusspuss!

Rain..

Tjenamors!!

Dagen har varit helt okej, började med föreläsning 9-12 om renässansen och delvis barocken. Det var rätt intressant och jag börjar nog förstå lite nu :)  
Efter föreläsningen blev det att käka lunch och sen dra och handla med Sara och Oskar.. Jag blev sjuuuukt glad när jag på hemköp hittade smörgåstårta som jag haft ett starkt begär av den senaste veckan! Det var dessutom inte sjuukt dyrt som på alla andra ställen så Oskar erbjöd sig att dela med  mig :D

Väl hemma blev det att sova en snutt och prata med Älsklingen.. Sen blev det dags att hugga in på smörgåstårtan som var så underbart god!
Sen dess har jag och Oskar degat på mitt rum o kollat runt på internet, dessutom satt vi och snackade men Jonas på skype ^^ Väldigt roande enligt mig men alla höll int emed ;)

Nu sitter jag helt ensam på rummet och lyssnar på Mikas nya album som hittils låter riktigt bra!! Men snart är det nog dags att käka upp det sista av smörgåstårtan och sen kolla på Idol på datorn för att sen sova :D

Det kanske blir att kolla Idol på Saras dator då hon har bättre internet.. Det som är lite mysko är att hon inte är hemma så vi får använda extrenyckeln och ta oss in :S Hmm, scary!

Nu vette sjutton vad jag ska hitt apå men nåt komme rjag väl på antar jag!
Meddela om ni har nåt bra tips på vad man kan hitt apå!

Puss!

Lundagården

Idag mina vänner kommer en väldigt intressant berättelse!!

NOT!

haha, kan väl inte säga att jag har extremt mycket att tillägga från tidigare inlägg men dagen har iaf bestått av en föreläsning på morgonen som skulle handla om medeltiden..
Dock satt vi och diskuterade det efteråt och kom fram till at det enda vi egentligen kunde var hur en korsgång ser ut.. Det var alltså det enda konkreta han sa!
Annars var det mest att "kring denna tid" eller " ungefär så här" eller varför inte " vad är en trädgård?? - Ja det går ju inte riktigt att svara på, det är egentligen ingen som vet".

På eftermiddagen hade vi iaf exkurision eller hur det nu stavas... Det var vääääldigt blåsigt till en början och vääääldigt varmt mot slutet!!
De skulel berätta om de medeltida trädgårdarna i Lund, dvs Lundagården, kyrkanshus, UB huset och lite mer.. Men hur mycket fick vi egentligen veta om trädgårdarna?!?! Jag anser att de endast var noga med det på ett ställe, kyrkogården där de förklarade in i minsta detalj hur det såg ut från år till år! Annars var det mest flumm, ungefärliga årtal och vanlig historia (alltså inet om trädgård)

Jaja, nu är det bara ta  tag i arbetet vi ska göra, 2 sidor ska man skriva om denna händelse.. Sen på de andra 2 tripperna ska vi göra likadant!! Wihoooo!
Tur att det inte är mer än 2 sidor!! Då hade jag nog varit körd :P

Ikväll blir det att laga mat, kolla på Idol och sova hyffsat tidigt!!
Kanske måste ta tag i plugget lite oxå men det får kanske vänta till imorgon eftermiddag, torsdag eftermiddag och fredag då vi är hellediga! :D

Tjoflöjt allesammans, nu är det dags för lite mat i kistan! ^^
Kramis!

Trädgårdshistoria!

Ny kurs med riktigt bra schema!! ^^
Från den 1 oktober kan jag vara hemma till den 11:e :D Känns superduper, ska förbi Eskilstuna då oxå! Linda fyller år så det blir fest och träffa vännerna =)

Men innan dess är det fullt ös i skolan med 33 exkurisioner med tillhörande inlämningsuppgifter och en hel del föreläsningar..

Tjohopp, nu ska jag väl ta o hitt apå nåt vettigt! Vet inte vad än men nåt blir det iaf!
pusspuss

Jahapp

Nu har man då varit hemma över helgen.. Riktigt trevligt har det varit och jag hatar att behöva säga hejdå!!
Framförallt när det ska gå fort för att man är stressad och knappt hinner slänga i sig lite mat.. Varför skulle vi träffa henne just idag för?!?! :S

Hade gärna stannat ett tag till, är så mysigt att vara hemma! Dock blev det som jag förutspått att jag började böla så fort jag kom hem och såg katten som hade blivit såååå stor! Hatar verkligen att missa hela hennes barndom, bara för att jag ska plugga!
Kunde jag inte valt ett bättre ställe att plugga på än Alnarp, skogen mitt ute i ingemanland! Men men, tänk positivt, bara ett år kvar! :D Sen får jag flytta hem igen!!

Nu ska jag fortsätta tråka på tåget, inte har man hörlurar heller så man kunde kolla film på datorn :S Jaja, livet går vidare!

Puss!

Black hole!

Älsklingen var här förrförra helgen och det var supermysigt! Det blev mys, fest och bara slappa.. 

Tiden som gått sen dess har varit jobbig, enbart plugg och sjukdom.. Jag har varit förkyld och lite till... Som tur är så har jag klarat mig från svininfluensan som spökar i krokarna! Jag har inte alls orkat plugga så mycket som jag borde ha gjort vilket känns sjukt jobbigt men imorgon är tentan och jag får helt enkelt göra mitt bästa och hålla tummarna!
Dock försvann min sista pluggenergi idag när jag fick veta att jag inet klarat växtbiologitentan som jag nu gjort för 3:e gången... Något som egentligen är ännu konstigare är att av 11 pers som gjorde den tror jag det var 6 eller 7 som inte klarade den!
Vad är det för system liksom?!?! :O

Nu ska jag iaf ta och prata med lärarna och försöka få dem att förstå att det inte fungerar att göra så här.. Kanske kan få en hemuppgift eller nåt ist för att visa vad jag kan! Eller dela upp tentan i 3 delar som den är!!!

Den här dagen har jag pluggat lite, gråtit, gråtit lite till och sen försökt plugga lite till! Hoppas på att få in en ordentlig pluggenergi nu på kvällen, jag har ju en hemresa att se fram emot imorgon :) Åker hem 13.00 med flyg och är nog hemma i Uppsala 15 skulle jag tippa :D

Men nu gott folk är det dags för mig att plugga lite så att jag iaf har en liten chans att klara tentan imorgon!

Fortsatt trevlig kväll!
Puss och kram!

It´s time!

Sedan sist har det int ehänt så jättemycket, har mest väntat på att det ska bli helg =)

Dock har jag hunnit göra en kräfthatt åt Love som är riktigt stilig ;) Jag kan ju säga att den är grisrosa!
Dessutom var jag och Sara och hämtade mina bilder igår vilket resulterade i att jag tapetserade min garderobsvägg med massa underbar bilder som nu förgyller min vardag!
Vi tog ett varv till bc då de hade öppet till 22 med massa erbjudanden :D Det blev endel köp men jag är ändå riktigt nöjd och det var ju erbjudanden ;)

Idag har jag varit i skolan mellan 10.15 och 12 :P Så slappa och sköna dagar!!
Nu blir det att städa, besöka frissan o se om de har ngn tid och sen plugga lite innan älsklingen kommer inatt!
Längtar nåt så otroligt mycket och vill att tiden ska gå fortare!!

Svar till Sara L:
Det är rent allmänt på flera tentor, tycker alltid de har minst en sjuukt konstig fråga man inte förstår :P Men men det är så det är så man får ju helt enkelt gå vidare!!

Nu är det nog dags för mig att käka!!

På återseende!
Pussar!


Fit for fight!! ^^

Snacka om att jag kommer må galant detta år:

- Tränar 2-3 ggr/ vecka på gym
- Pluggar i tid för att klara tentorna
- Äter nyttigt men gott
- Är aldrig helt ensam =)

Detta är iaf som det ser ut i nuläget och förhoppningsvis kan jag hålla det så resten av året =)

Den nya kursen som startat heter växtskydd och handlar om olika skadedjur osv som förstör växterna och gör våra trädgårdar fula.. Meningen med kursen är väl att vi skall kunna känna igen och bekämpa det som skadar växten ochdet känns ju som en riktigt vettig kurs!
Lärarna, ja de går väl att ha sina åsikter om men för stunden känns det iaf bra och jag tror att om jag kämpar genom hela kursen kan jag nog klara tentan! ^^
Det är ju iaf väldigt intressant!

Idag efter skolan drog jag och Sara till gymmet för att få en instruktion om hur maskinerna funkar osv.. En väldigt bra instruktör!
Vi körde därefter ett riktigt skönt pass!

Nu är det snart sovdags för att kunna plugga imorgon =)

pusspuss på er!


RSS 2.0