Vilken röra!!

Som ni kanske märkt har jag inte uppdaterat så mycket på sistone, detta då det hänt mycket! Det som har tagit mest tid och kraft är att en av mina närmre vännerna legat på sjukan i några dagar men hjärtproblem och tillsammans med det har det varit massa plgg och planerande inför en fest och hemresa... Som ni förstår har det intre fuinnit sså mycket tid till uppdatering men nu sitter jag på tåget till Uppsala och har lite tid över till skrivandet!

Valborg firas självfallet i Uppsala, vad annars?!? Det blir forsränningen på förmiddagen och sen drar vi oss vidare till ekonomicumparken för att umgås med vänner och ha det mysigt! Därefter blir der grillning, kanske hemma, kanske parken, kanske på ngn annan plats :) Välkommen att joina om du har tråkigt ;)

Det blir ett ganska kort inlägg då det är lite komplicerat att skriva med ett tåg som skakar :P Ha en fortsatt trevlig kväll alla läsare!!

Puss!

Irriterad!!

Jag är irriterad!! Jag tänker inte gå in på varför men jag börjar bli trött på det i lägen som detta..

Nu är det städning på gång och sen plugg hela kvällen :S


Pest och pina!

Förlåt alla läsare för att jag nästan alltid är på dåligt humör och skriver tråkiga inlägg men livet i Skåne är såhär! Jag intalar mig själv efter att jag mått dåligt varje gång att det är helt onödigt och att jag ska börja tänka positivt.. Det är lättare sagt än gjort vill jag lova!

Just nu sitter jag på mitt rum och vet varken ut eller in, jag orkar inte ta en promenad själv och Sara kan inte.. Jag vill prata med min underbara Jonas som just därför inte kan prata med mig då han för stunden är på en båt utan teckning på väg till Finland.. Jag tror det är första gången jag gråter bara för att jag inte kan prata med honom i telefonen just i denna stund.. Annars gråter jag för att jag saknar honom eller för att jag vill hem men just nu klarar jag mig inte utan hans röst :S Vi kommer typ int ekunna prata förens på söndag!

Att jag är sjuk gör inte saken bättre, jag vill ha någon som tycker synd om mig och fixar frukost på sängen men det är en omöjlighet...

jag vill hitta på nåt, typ gå ut på pabben som är öppen ikväll men det kommer bara sluta med att jag vaknar upp imorgon med ännu värre hals än idag! Det finns absolut INGENTING att göra i denna håla mitt ute i ingenstans!

Jag vill lägga upp bilder här på massa fina blommor jag tagit men jag orkar inte för jag är helt slut!! Min kropp säger åt mig att sluta skriva dett ainlägget just nu men min hjärna och mitt hjärt avill så de kämpar emot.. Detta trots att fingrarna trycker på fgel tangenter hela tiden.. Jag orkar inte rättstava heller...

Shit vilket liv man lever alltså!! Ge mig styrka så jag kan njuta av de sista månaderna.. Det är ju så underbart ute och vi gör mycket roliga saker så jag vill kunna njuta!

Hoppas ni läsare inte blir nerdragna i min skit!
Puss!

Jobb?

Jahapp, då var det ännu en av mina förpestade dagar! *sjunger* "Humöret det går upp och ner, upp och ner, upp och ner, humöret det går upp och ner men snart så är det över!" Över just för att jag slutar här om två månader och då kan vara glad igen! Just nu är jag i ett starkt behov av ett jobb, dock inte nödvändigtvis ett heltidsjobb då jag måste plugga endel över sommaren.. Men ett jobb som jag kan gå till och få in lite pengar till mat och hyra! Någon som har ett förslag elelr kan smöra in mig någonstans?? Jag är berädd att pendla inom rimligt avstånd!

Igår föddes det en liten bäbis iaf, en sjukt söt liten krabat! Såg en bild på honom idag och mitt hjärta slutade slå för några sekunder, han var något av det gulligaste jag sett!! Vill bara hem så jag får träffa honom och familjen, det är tur jag ska hem över valborg!!

Tror inte jag hunnit skriva det men jag har investerat i en ny kamera, en systemkamera! :D Den ska användas flitigt och kommer väl till pass nu när vi snart ska till England på studieresa! Det var en utgående modell som egentligen skull ekosta typ 4700 men nu kostade typ 3200 :) I like alot! Passar utmärkt nu när vi snart har växttenta oxå!

Just nu är mitt humör på botten av någonting väääääldigt djupt, känner att allt går åt fel håll! Vill att tiden ska springa iväg, resterna ska vara klara, jobb ska vara fixat och at tjag ska vara HEMMA! De närmsta månaderna tills den 3:e juni kommer vara himlans jobbiga med tanke på att vi har mycket att göra och att jag vill hem för allt jag är värld.. Det enda, absolut det ande som håller mig kvar här nere är min envishet! Utan den hade jag dragit hem för länge sen, med allt som händer där hemma och allt som inte händer här borde jag ha gett upp för längesen!! Okej för att jag har underbara vänner som jag kommer sakna otroligt mycket när skolan är över men det räcker inte alltid! Tyvärr!

God natt alla, jag hoppas ni sover bättre än vad jag gör!!
Puss

Examensarbetesfest!

Tjolahopp, i ffredags var det dags för in brors examensarbetesfest som ägde rum i Lund (Delphi). Jag och Sara blev lite sena då bussarna inte gick så ofta som vi hade hoppats på.. Men fram kom vi och det bjöds på pasta och olika tilltugg! Sprit bjöds det oxå på till viss del och till efterrätt blev det jordgubbspaj :)

Det var en trevlig kväll med trevligt folk!

När vi skulle hem blev det 02.44 bussen från delphi in mot centrum, byte av buss och sen en promenad från åkarps allväxtcenter till stationen (mycket kallt och låååååång promenad så sent!) sen blev det att cykla resten!! Mycket skönt att komma hem vill jag lova! ^^

Igår tig jag det rätt lugnt, blev en promenad i parken på förmiddagen och sen kom Erika vid 17 och vi gjorde pizza :) Mycket gott och mycket trevligt!
Kvällen spenderades framför tv:n med Sara!

Idag har jag planer på att åka till novalund för att köpa en ny kamera!! antingen en avanserad digitalkamera eller en enklare system :) VILL HA!!

Ha det gött!!
puss

<3

Mina tankar finns hos er just nu!!
Hon var en del av oss oxå och hon är och kommer alltid att vara väldigt saknad <3

R.I.P - Skruttan

Tankar

Jag är så nära att börja gråta just nu, jag förstår inte varför vissa människor måste åka på all skit man kan tänka sig! På vägen till träningen fick jag ett samtal från Jonas som jag inte hade räknat med eller hoppats på för den delen, grannarnas katt har blivit överkörd!! De hade åkt till veterinären med henne och grannen själv fick lov att åka till akkis med Jonas... Har inga detaljer, detta är allt jag vet! Jag hoppas att allt löser sig och jag tycker så synd om dem! Jag har inte kunnat sluta tänka på dem sen jag fick samtalet och jag tror att det kommer bli en jobbig natt med ovetande!

Jag önskar att jag kunde vara hos dem nu och hjälpa dem på nåt sätt men istället sitter jag här i Skåne och vet varken ut eller in :S

Skriver när jag känner mig bättre eller nåt!

Träning!

Urk vad jag ogillar min handledare / kursansvariga för denna kurs.. Hon ger oss en apstor uppgift som vi ska klara på en dag :O Vad tänker hon med liksom?!?! Vi satt och tjatade med den dumma uppgiften tills kvart över fem då vi gav upp!! Pommes frittes alltså!

Nu blir det snart att promenera till gymmet med Sara :) Så skönt att hon är här igen så jag får arslet ur vagnen att ta mig dit :P Blir så lätt att man skiter i det annars!!

Förresten var jag i växthuset imorse med min grupp och fick gå lös på ogräs och skräp!! :D Så underbart att sätta händerna i arbete och rycka och slita! Det var väldigt frigivande och jag kände mig mycket gladare efteråt, det gjorde även dem jag jobbade med! Mycket roligt och lärorikt :)

Jaja, nu blir det lite stressigt här!!

Puss!

Tillbaka till verkligheten!

Jahapp idag har allt varit som det var innan påsklovet.. Nästan alla är tillbaka och jag som precis vant mig vid det lugna!
Jag träffade Bellan tidigare, drog hem till henne och fikade! :) Riktigt trevligt att träffa henne igen för Skåne är sig inte likt utan mina underbara vänner.. Jag tror att jag drog dit vid 14.30 och när klockan var 17.30 drog vi in till Lomma för att handla! Det blev lite mat i kassen och imorgon ska jag laga potatisgratäng :D Mumma!

Idag hade jag mina superfina skor som jag köpte på bianco (förra året)? som kostade skjortan! Det var dessutom fel storlek på en av dem när jag kom ner till Skåne med dem... Detta ledde till att mamma gick in till butiken hemma och pratade med killen som hjälpt mig (han kom till och med ihåg mig) varpå han säger att jag ska åka in till en butik i Skåne och få en ny och att jag nästa gång jag är i Etuna ska få en enorm rabatt i den butiken.. Det han inte nämnde var att han skulle sluta där och att ingen annan visste vem jag var men det är en annan femma.. Jag är nöjd med skorna men de är lite jobbiga att gå i :P



När jag kom hem var det dags för den deprimerande chocken... Diskstället var fullt och jag var tvungen att plocka ur det trots att det inte är min vecka längre... Vid det laget hade endast två personer kommit tillbaka så det kändes surt att det fyllts på så snabbt! Jag förstår ju att det blir fullt och har ingenting emot att plocka undan men det har varit så underbart med en lugn korridor utan disk plockning. Tre pers i en korridor så slipper man plocka undan hela tiden eftersom att alla tar tallrikar och glas från stället när de äter.. Menmen, nu får man se framåt ist.. Back to reality!

Imorgon börjar skolan igen och klockan 09.00 ska vi samlas i agricum för att få veta hur nästa uppgift ser ut. Jag kan lova att jag längtar till sommaren då jag kan njuta av att umgås med Jonas, grannarna och deras nyfödda barn och Monkan och Daniel med deras oxå nyfödda barn :) Jag älskar barn och kan inte tänka mig att sommaren kommer vara tråkig på något sätt, jag kommer sitta nere hos grannarna typ hela tiden och hjälpa till :P Det är tur att både jag och Jonas inte vill ha barn än, annars hade det ju varit ett bra tillfälle men det får vänta ett tag! ^^

Godnatt på er!

Ny vecka!

Jahapp, då var det måndag igen och en ny vecka väntar med spänning! Helgen har inneburit massa program på datorn och endel sittande framför tv:n.. Jag har med andra ord mest tråkat igenom helgen för att hoppas på att den nya veckan skulle komma.

Igår blev det en joggingtur i parken, jag har varit väldigt dålig med att träna på sistone och jag längtar tills Sara kommer tillbaks så vi kan peppa varandra att gå till gymmet :P På joggingturen hittade jag lite nya ställen att springa på och förhoppningavis kommer jag ut en sväng idag oxå :)
Nån gång efter lunch idag vet jag iaf att Bellan kommer ner till Skåne så med lite tur kan jag få med henne på en fika eller nåt!! Så jag får känna på livet igen :P

I övrigt ska jag skriva klart mitt examensarbete hade jag tänkt då jag fick ett mail från min examinator om några saker som skulle fixas innan betygsättning.. Blä för min handledare som missat dem sakerna som egentligen är självklara! Tur att jag har en bra examinator iaf och jag hoppas hon godkänner mitt arbete! :)

Fick just svar från Bellan som är i Helsingborg nu så jag ska hem till henne senare och käka bullar :D Mumma!

Puss på er!

Underbar vecka!

Jonas har varit här, det har varit så underbart och skönt att ha honom här!! Han har hjälpt mig att plugga och vi har kollat på massa filmer och bara umgåtts.. Därav har jag inte hunnit skriva i bloggen men nu är jag tillbaka och ska börja skriva igen hade jag tänkt :)
Jonas åkte hem igår morse och dagen var fruktansvärt lång :S Jag funderar över hur jag ska fira påsk helgen då det inte är så många kvar i Skånelandet och jag har ingen lust att bara sitta bort hela dagarna! Jag ska plugga endel men kul att göra det hela helgen liksom?!? NEJ!
Jag ska snart handla och jag funderar på att köpa lite påskmat som sill och gravad lax men vi får se vad jag har råd med! Det gäller ju att spara nu innan vårens Englandsresa och sommaren..

Det blev ett ganska kort inlägg men jag börjar känna mig hungrig då jag åt rätt lite till frukost så nu blir det lunch!

Ha en fortsatt bra påsk alla läsare!!
Puss!

Underbar vecka!

Jonas har varit här, det har varit så underbart och skönt att ha honom här!! Han har hjälpt mig att plugga och vi har kollat på massa filmer och bara umgåtts.. Därav har jag inte hunnit skriva i bloggen men nu är jag tillbaka och ska börja skriva igen hade jag tänkt :)
Jonas åkte hem igår morse och dagen var fruktansvärt lång :S Jag funderar över hur jag ska fira påsk helgen då det inte är så många kvar i Skånelandet och jag har ingen lust att bara sitta bort hela dagarna! Jag ska plugga endel men kul att göra det hela helgen liksom?!? NEJ!
Jag ska snart handla och jag funderar på att köpa lite påskmat som sill och gravad lax men vi får se vad jag har råd med! Det gäller ju att spara nu innan vårens Englandsresa och sommaren..

Det blev ett ganska kort inlägg men jag börjar känna mig hungrig då jag åt rätt lite till frukost så nu blir det lunch!

Ha en fortsatt bra påsk alla läsare!!
Puss!

RSS 2.0