Ny kurs = Ny energi!

Hejhopp!! Just nu känner jag mig aspigg och på skitbra humör!! Jag lovar att det är MZW skivan, så underbar och sjukt uppiggande! Vill bara sjunga och dansa (vilket jag gör hej vilt) och det känns som att jag skulle kunna vara uppe hela natten ;) Han är min standin när jag inte har älsklingen som sjunger för mig ^^

Nu är jag dessutom helt färdigstädad med mitt rum, har volymen rätt högt och jag lovar att sara hade klagat om hon var hemma! Tur för mig att hon inte är det då ;) Jag tror at de tre personerna som rör sig i korridoren nu (som jag just insäg är killar alla tre) tycker att jag är knäpp som springen fram och tillbaka med soppåsar och skräp till köket och dessutom sjunger för fulla muggar på rummet... Jag lovar att det hörs ut i korridoren när jag sjunger :P Haha!

Nya kursen kanske jag ska berätta lite om :) Den verkar superbra trots att min handledare i exjobbet leder kursen.. Jag hoppas att kursen blir precis som det verkade idag. Vi ska få inreda det nya växthuset, ta hand om de gamla växthusen, åka på studieresa till England, göra massa olika övningar och det jobbigaste med kursen är de typ 300 växterna vi ska lära oss.. Tur är det att vi har dem i två olika tentor :)

Imorgon blir det exkursion till Stångby plantskola där vi ska göra olika övningar kring växtkvaliteter :) Mitt största bekymmer, ska jag ha gummistövlar eller nåt annat?? Jag ska ju på stan med Jonas efteråt!! Det blir nogen sista minuten lösning på det imorgon! :P Ska bli underbart att träffa älsklingen igen iaf! Längtar otroligt mycket!

Nu ska jag tömma min kamera på lite bilder och sen borde jag kanske sova då jag ska upp tidigt imorgon!

Puss på er!!

Btw

Tänkte bara tillägga en sak!! Jag tycker fortfarande att det är trevligt med kommentarer så ni är hjärtligt välkommna att slänga in en kommentar ibland ;)

Finally!

Wihoo, min handledare fick arslet ur vagnen och svarade på mitt mail :) Det var lite justeringar som skulle fixas och hon försökte övertala mig till nåt som är omöjligt! It dose´nt work, just get it! Vissa förstår inte när man säger att dte inte går att fixa vissa saker... Dessutom skrev hon så här: "För övrigt är det slutinlämning idag, så du får skicka arbetet till Cecilia och så får vi se vad hon har att säga" Detta får mig att inse att hon förmodligen inte tror jag kommer bli godkänd... När hon säger så är det negativt! Men jag hoppas att examinatorn har en annan inställning! Hoppas hoppas!

Måste säga att jag älskar låter fireflies med Owl City, kan lyssna på denom och om igen!! Det är garanterat dagens låt för att härma en annan blogg :P För er som inte lyssnat på den, GÖR DET!

Jag känner mig glad eftersom att mitt arbete är inlämnat, känns som att en sten föll från hjärtat! Shit vilken lättnad! Nu vill jag bara ha massa pengar och åka till bc och vårshoppa!! dock finns inte pengarna så det blir svårt... Jag ska ju försöka spara nu oxå inför vårens England resa med klassen, och sen kommer en låååååång sommar. Hoppas för allt jag är värld att jag får ett jobb tills dess! Just nu känns det knapert!

Någon som har ett jobb åt mig är ni välkommna att lämna era bud, jag tar nästan vad som helst för jag behöver verkligen ett jobb! Jag kommer bo i Uppsala men tar jobb inom rimlig pendlar sträcka oxå!! Snälla hjälp mig!!

Ikväll blir det nog film och allmänt tråk i min säg (min nya bästa vän när alla lämnar mig här nere), jag har börjat kolla på alla möjliga program! T. ex kollar jag på Paradise Hotel, Dating in the dark, Halv åtta hos mig och sen blir det filmer som jag insett ligger och skräpar vid tvn i korridoren.. Jag lånar dem lite för att ha nåt att se på! Tur att Jonas kommer ner på fredag så kanske jag får någonting vettigt att göra om dagarna ;)



Ha det gott mina vänner!
Puss!

Handledare...

Ska inte en handledare hjälpa en och försöka få en på rätt spår i ett arbete?? Min handledare ser till att jag inte hinner, att jag ständigt mår dåligt och ger mig knappt någon bra respons alls :O Vi hade opponenter i skolan för ett tag sen och jag fick vettigare kommentarer från henne (en klasskompis) än vad jag får av min handledare... Just nu hoppas jag bara att hon kan svara på mitt mail innan 16 så jag kan skicka in till examinator.. Men jag lär väl få ett mail klockan 15 där det står massa saker jag måste fixa och då kommer jag inte hinna ändå. Just nu hatar jag min handledare och det blir ju inte bättre av att hon är lärare i nästa kurs, jag kommer få spader!

Igår var det tvätt och städdag och jag kom hyffsat långt med städningen, lite småplock kvar och dammsugning. Det gör jag nog imorgon eller på fredag innan älsklingen kommer ner :)

Nu ska jag sitta och vara irriterad på min handledare tills jag får svar på mailet jag skickade i söndags!

Pusspuss!

Mycket!

Sorry, sorry, sorry!! Har haft så sjukt mycket med skolan på sistone och inte haft varken tid eller ork till bloggen.. Just nu har allt lugnat ner sig och förhoppningsvis börjar nästa kurs ganska lugnt oxå :) Hoppas vi inte får massa plugg över påsken!

Jag skickade in det sista av mitt arbete till min handledare imorse så förhoppningsvis hinner hon läsa igenom mina små förändringar tills imorgon och i tid så jag hinner fixa dem innan 16 då arbetet ska in till examinatorn.. Menmen jag har gjort mitt iaf!

Idag blir en tvätt och städdag har jag bestämt, tvättiden börjar 14.00 så från och med då kommer jag satsa på renligheten ;) Iaf idag! Sen tror jag väl inte jag hinner städa klart för det gör jag ju aldrig men tills på fredag lär det vara rent för då kommer älsklingen på besök <3 Längtar nåt så fruktansvärt mycket!! :)

Om någon vill komma på besök från torsdagen den 1:a tom måndagen den 5:e är du/ ni hjärtligt välkommna för då är jag ensam igen! Då lär dessutom alla man känner här nere vara hemma så jag är öppen för förslag! :)

Puss

Jordens undergång!

Just nu känns det som att jorden går under, jag hatar när livet är så här och vill bara göra allt bra igen.. Men när inte det fungerar får jag panik och känner mig helt lost... 
Jag är inte ens sugen på en promenad i det fina vårvädret längre så jag tror jag får stanna på rummet.. Inte orkar jag sällskapa med Sara och Isa i köket heller, nu är det illa!

Skit åt allt som går fel och åt mig som skapar felen! 

Vår :D

Jag är så glad att våren äntligen är här, det är nog en av de bättre sakerna med Skåne! Att våren kommer så tidigt, vi har haft strålande sol i 2 dagar nu och man behöver inte klä på sig enorma mängder kläder när man går ut :) Älskar den här perioden av året, jag tror minsann att det är min favorit!
Det som är så konstigt är att dagar som dessa blir jag sugen på att städa, alltså är våren min städperiod och sen låter jag det vara resten av året ;) Det låter väl vettigt :P

Jag har opponerat nu på morgonen, jag har fått Jessicas arbete och det är endel att läsa och kommentera...

Igår var jag och Sara ute på en underbar promenad längs havet och jag kommer garanterat ta en idag med!! Så skönt med vinden som blåser, ljudet av vattnet som "plaskar" och värmen av solen som ligger på! Jag blir helt upprymd bara av att tänka på det och jag längtar som tusan tills Jonas kommer ner så vi kan gå på romantiska promenader vid havet! ^^ Han kommer ner över påsen och det ska bli jättehärligt!

Nu ska jag återgå till plugget och städandet så jag får ta det lugnt med en promenad nån gång :)

Puss!

Tillbaka i tråk Skåne!

Sitter med det förbannade exjobbet som jag snart lägger ner totalt... Jag började se slutet på arbetet men nu när jag ska hitta fakta om en av de viktigaste sakerna i mitt arbete står det ingenting om det någonstans!! Jag komme rju garanterat int ehinna klart till imorgon som jag ska!

Jag fattar inte att allt blir så jobbigt när man kommer ner hit! Det är som att Skåne har nåt emot mig och gör mitt liv jobbigt så jag ska åka hem.. Det är tur att jag har vännerna här för annars hadejag inte pallat..

För att skriva nåt kul så fick jag paket när jag kom ner :) Fick leka fågel, fisk eller mitt emellan med Isa och Sara.. Det tog ett tag men till slut hittade jag det guldiga paketet!! I paketet var det en kladdkaka i en pajform :D:D:D Dessutom stod det en text i botten som skulle ta några dagar att lista ut. Igår kom jag fram till vad det stod! Birthdays are natures way of telling you to eat more cake! Så gulligt tycker jag!!
Dessutom insåg jag att det stod text under oxå:
Grattis --> Sofia
<-- Sara och Isabelle

Kanske lite annorlunda text men ungefär så :) Har så söta vänner! <3

I övrigt har jag bara pluggat och tränat!! Ingen kan säga att jag inte har pluggat nu iaf, den som gör det blir jag inte glad på.. Men det är jobbigt när man inte hittar den fakta man vill hitta!!

Puss

Alice i underlandet..

Ett tips från mig är att gå och se den filmen i 3D, riktigt bra och underhållande! Älskar 3D filmer och är så glad att de börjat visa ganska många på bio nu :)
Efter bion i förrgår blev vi upphämtade av Monkan för att hälsa på henne på landet i huset hon och hennes kille flyttat in i. Det var supermysigt och hur trevligt som helst men jag skulle aldrig palla att bo så långt bort från centrum, kändes som att vi satt i bilen en evighet..
Vi var där till strax efter 22 då Monkan skjutsade hem oss igen.

Igår var det plugg och lite dricka på kvällen, vi tänkte att vi måste ju ha lit ekul nu när jag ska åka ner igen! Drack lite hemma innan och killarna sjöng i lips, jag krusade mitt hår vilket kändes väldigt längesen :P Vi drog ut och satte oss på en pub där vi spenderade resten av kvällen, de spelade den konstigaste musiken ever.. Blandat de äldsta hitsen de kund ehitta med det absolut senaste och int ei ngn bra ordning eller så.. Suck!
Vi roade oss åt en gammal gubbe som stod och dansade loss på golvet, han fick nog dansa med iaf 5 tjejer medans vi såg på :P Så söt!!

Kvällen avslutades med Max och sen blev det taxi hem, 110 spänn i en gigantisk taxi! Kändes som en limosin ;)  I like it! Jag somnade nästan direkt när vi kom hem och det var riktigt skönt att få sova :)

Nu sitter jag och försöker skriva examensarbetet men tänker på farmor och vill helst bara slappa bort denna dag.. Dock är ju inte det ett alternativ.. Nu tillbaks till plugget!!



Puss!!

Diskmaskin!

Jisses vad jag längtat efter denna diskmaskin,, vi fick den igår och efter många om och men kunde vi starta första tvätten klockan  23 på kvällen.. Men det var abara en tom maskin för att testa den. Nu kör vi den första fyllda maskinen och det är sååååå spännande!! Ska det fungera?!?! ^^


I love it!

Idag kommer Johan över och ska hjälpa mig med affärsplaneringen, skönt att ha ngn kunnig som kan hjälpa till :) Han kommer klockan 11 och vi får väl se hur länge han stannar. Älsklingen ska till sjukan idag vid 13 och sen blir det bio vid 15.30 då vi ska se Alice i underlandet 3D :D Ska bli så kul!

Efter det blir det en tripp ut till landet dit Monkan och hennes kille flyttat, spännande att se hur de bor nu efter flytten! Tror hon skulle hämta upp oss efter bion! Wihooo!!

Kvällen lär spenderas framför datorn med koncentration kring examensarbetet som är låååångt ifrån färdigt och jag hoppas jag har bra arbetsglöd!!

Nu plugg!!
Puss!

Lite bättre idag!

Problemet är förmodligen löst med farmor, lite senare och mycket bättre!! :D

I övrigt känner jag att jag inte hinner med det jag ska, kämpar på för att bli klar men fastnar och sitter fast.. Hoppas på en bra pluggdag imorgon, annars får jag väl slänga skiten i sopkorgen :P Nee det skulle jag aldrig göra men ändå.

Nu är jag redo att gå och sova men det är ju lite tidigt!

Puss


Hatar skolan!

Just nu känns det som att skolan tar livet från mig, min farmor är riktigt dålig nu och jag vill verkligen åka upp till henne.. Dock har jag redovisning dagen innan och dagen efter vi planerat att åka! Känns riktigt jobbigt just nu för jag vill verkligen träffa henne om hon går bort snart, kan inte tänka mig att aldrig mer få se henne :S
Det som utöver det känns jobbigt är att jag och min bror måste flyga från malmö till arlanda och sen från arlanda till örnsköldsvik, enkelresa går på ca 1000kr och vart ska jag få dem pengarna ifrån?!? När jag dessutom ska med på studieresa till England i vår som kommer att kosta skjortan.
Hoppas för allt jag är värd att jag får stipendiet och ett jobb till sommaren!

Nu ska jag göra nåt annat!
Puss!

Bilder :)

2009, jul och nyår..

 Detta är då Jag, Jonas, Jonas syster och hennes dotter i soffan på julafton i Norrland <3
  Här har vi dem jättesöta tomtarna bestående av Sanna, Kristoffer, Jesper och Teo!!
  Jonas och jag på julafton <3
  Högakustenbron en väldigt kall dag i januari.. (På väg hem från Norrland) 

 Nyårsafton med ett trevligt gänd :) Det var ett tonårsgäng som fotade, så gulliga! 

 Ett av mina kända ego foton, takterna sitter i trots att jag bättrat mig!

2010 :D
 Sötaste kissen i världen som kurar in sig mellan benen på en i filten!
 Tittut!
 Bästa platsen för kurragömma ^^
 You just gotta love it!
 Så töta! ;)
 För en gångs skull är gumman STOR!
 Så underbart goda!
 Mumma, jag är mästaren på att baka!
 Stackars älskling som fått 3:e gradens brännskada! :S
 Snyggingen med sin tårta (jag glömde ta kort på min som vi åt dagen innan :()
 Vi är ju så snygga, Klas, jag och Jonas <3
 Sångfågeln och jag :)
 Jag och Tom, så kul att han kom på kalaset :)
 Allt för tofflorna Jonas fick!
 Bästa platsen att störa mig på! Mellan mig och datorn, gärna lite på datorn ;)
 Systeryster kröp ner i täcket på sängen!

Hoppas ni haft en trevlig stund med massa bilder!
Puss!

Wihoo!

Shit vad jag älskar att plugga alltså... NOT!! Känns som att jag pluggar hela dagarna och ändå kommer jag ingen vart :S Eller egentligen gör jag väl det men hade gärna varit längre fram! Det är tur att man kan roa sig med att baka emellanåt.. Idag har det blivit kakor, lägger upp bild senare!! (När jag tagit en bild :P)

Idag har jag dessutom lagt på ett brev på lådan så förhoppningsvis så får jag ett stipendium om några månader! Man kan ju alltid hoppas! Tills dess hoppas jag på att få ett sommarjobb så jag slipper oroa mig för det... 
Nyss fick jag en snilleblixt och insåg att jag skulle ha lämnat in mina läneböcker idag vilket är lite sent med tanke på att klockan är 20.00. Dock gick jag in på hemsidan och förlängde så nu kan jag ha deem ända tills 29:e mars, men jag ska ju ner till Skåne snart så de lär lämnas tillbaka innan dess.

Snart ska jag och älsklingen gå ner till Jenny (grannen) och ge henne lite kakor, hon sitter där alldeles ensam när Andreas jobbar och det låter ju inge vidare kul..

Puss på er!

RSS 2.0