Femma!

Wiho, fick en femma på tentan jag gjorde imorse!! Är såå sjukt glad att jag bara vill studsarunt som en studsboll och inte bry mig om nåt.. Önskar man kunde känna så oftare!!

Menmen, efter tentan var det iaf dags för att få reda på dagsskiss uppgiften.. Vi ska nu på valfitt sätt teckna en växt och framhäva den på ett bra sätt med andra saker, material och färger... Mycket svårt enligt mig!! Ska sitta lite ikväll och sen resten på handledningen imorgon!!

Nu har jag nyss kommit hem från Bc där jag och Isa har varit på ett hemligt uppdrag gällande Sara som fyller imorgon =) Tihi, spännande spännande!!
Ska bli så kul med kalas med kakmonstret och tårtmaffian, massa sötsaker utlovade och det är ju aldrig fel!
Nu blir det att sätta igång med plugget, jag har just druckit upp min glögg som jag firade tentan med och därför är jag redo för lite kreativt arbete!!

Puss på er!

Glitter och glamour!!

Igår var dagen med glitter som höjdpunkt, kring 17.00 startade allt med en Love, en Magda och en Sara inne på mitt rum med chips och cider :) Vi pratade och fördrev tiden en timma tills det  var dags att dra sig till sittningen.. Väl framme var det som vanligt (på sittningar) en lååång väntetid innan vi fick gå upp på loftet där borden stod dukade och fina! Att leta rätt på sin egen plats var dock inte det lättaste, jag visste att jag skulle sitta vid bord C men vart sjutton fanns bord C??  Jag tror nästan det var det sista bordet jag kollade på... De borde varit noggrannare med att skriva ut vilka bord det var!!
Det var en rolig sittning och jag hade trevliga bordsgrannar (fick en gratis baileys av en generös larkare).. Dessutom sprang Jessika förbi med 60 spänn och jag kände mig rikare än någonsin... Hur ofta går man rikare ifrån en sittning än till ;) Love bjöd på lite i baren senare och jag gjorde endast av med 40 spänn på en drink.. Billigt är bra!! 
Maten var väl inte den bästa, grillspett och risotto, allt iskallt!! Som taget direkt ur kylen :S Det slank iaf ner och kvällen blev inte förstörd av maten iaf :) 
Efter en stund kom det en fransysska som satte sig bredvid mig så det var bara att börja prata engelska.. Jag satt och förklarade lite saker som hände under sittningen då hon inte förstodnågonting av vad de sa... Riktigt trevligt! :) På eftersläppet var det en inhyrd DJ som spelade och det gick ju upp och ner i klass om man säger så... Ena stunder var det skitbra musik och ena stunden spelades låtar som inte går att röra sig till alls... Men en kul kväll var det iaf!!
Jag kom väl hem 04.00 och somnade ganska snabbt, nu på morgonen vaknade jag till liv vid 10 men orkade inte gå och käka frukost så jag knaprade lite chips och kollade på bedtime stories :) Det är så det ska vara!!
Efter frukosten blev det att plugga lite och sen julpynta! Nu står granen där den ska, julstjärnan ska alldeles strax hängas upp och tomtarna är framtagna! Synd att jag ska hem snart så jag inte får se det så länge ;)

Om ca 25 min ska jag och Sara dra iväg till växthuset och kolla in växterna en sista gång inför tentan imorgon, vi får väl se hur det går!! Tror jag kan det mesta men vågar väl inte säga för mycket ifall att läraren väljer de jobbigaste och klurigaste växterna.. Wish me luck!!

Nu blir det att återgå till antingen plugget eller julpyntandet en stund innan växthuset!!
Pusspuss!

Phew

Okej, nu har det varit mycket på sistone, därav de få inläggen!! Jagh ar tenta på måndag och sitter och pluggar till den väldigt mycket, dessutom så är det några födelsedagar nu i slutet av november och början av december så presentjakten har varit i full gång.. Inte nog med det har vi fått olika uppgifter från skolan som tagit mycket av min fritid och så..

I torsdags drog jag och Isa till malmö efter skolan för att vi kände för det och för att jag ville in på drevex och köpa massa målarprylar nu när pengarna kommit in :) Jag vill lova att jag storshoppade på drevex, det slutade på strax över 600kr. Dock måste jag säga att lite mer än 100kr av dem var köp till andra så dem pengarna ska jag få tillbaka!
Drevex är den mest underbara butik som finns för konstnärsfolk, det är en lågprisbutik och priset ligger mellan 20-30% lägre än andra butiker.. I love it!!

Igår var det seminarium på förmiddagen och vi diskuterade en planteringsplan som vi haft som hemuppgift. Man lärde sig riktigt mycket och det var inte det lättaste att göra heller... Men man lär sig väl med tiden att tycka det är lättare!
Efter seminariet var det lunch och sen skulle Sara skjutsa Isa till Lund så jag hakade på och därefter drog vi in till Nova Lund för lite shopping. Jag hittade en julklapp till min älskling trots att jag redan bestämt vad jag ska köpa till honom! Han lär nog få endel ïår! ^^
Efter shoppingturen blev det en rejäl hagelstund så vi satt i bilen och väntade på bättre tider och när de kom så åkte vi hem! Vääl hemma var det smörgåstårtetillverkning i köket så jag och Sara satte oss  och kollade på! Sen blev det att smaka och det var riktigt gott!! I like alot!  Tack Oskar för smörgåstårtan, den var god! (Han borde fylla år oftare och bjuda på smörgåstårta!!)

Idag ska jag sitta och kämpa på med växterna som fortfarande inte sitter i mitt huvud, tur att det inte är såå många kvar nu!!
Kvällen blir glittrig då det äntligen är dags för årets glitterfest :D Det ska tydligen bli buffe och nu när asp (alnarpsspex) har dragit igång kanske det blir lite roliga spex :)

Ha det så bra alla läsare!!
puss!

Snabbis!

Det får bli en snabbis idag, ska hoppa i säng efter en dag i Lund!

Vi möttes i Lund 09.00 och spenderade dagen i växthuset där vi skulle rita 8 olika bilder på 2 platser, 4 bilder på varje ställe! Vi var där till 15 då växthuset stängde..

Då blev det att fördriva lite tid på stan och sen ta tåget hem!

Väl hemma grattade vi Oskar med paket, sen blev det att käka mat! Sen maten har jag setat på mitt rum och pluggat in växter och idag känndes det toppen trpts att mitt huvud är sjuuukt trött! Vill bara sova nu!

Godnatt gott folk!!

Underbara dag!

Woho vilken underbar dag!! I skolan har vi ritat med kolkritor hela dagen, riktigt skojj och riktigt kladdigt! Iof var det mesta bara repetition men kul ändå!!
Några alster, första bilden är grenen jag skulle måla av, andra är avbildningen, tredje är en annan sak jag ritade av och sista är min sjal!





    

Efter skolan blev det ett varv till BC av hemlig anledning ;) Alltid kul att hitt apå bus på BC!! ^^
Väl hemmkommen var det dags för käk och det var riktigt gott, det blev lövbiff, rödbetsbiffar och en majskolv :) Mumma vill jag lova!! Sen kom Klara som varit hemma i Stockholm ett bra tag och vi stod och snackade en stund!! jag fick dessutom ett gulligt sms från grannen i Uppsala, de var tydligen på ultraljud idag och jag ska få se på lite bilder när jag kommer hem!! <3 Nu vill jag hem på en gång! :)

Jag hamnade tillslut på mitt rum där jag genast satte på datorn, konstigt va?!? Jag sitter väl aldrig vid datorn... :P men jag hittade två trevliga mail i min inkorg, det ena från vår exjobbslärare som skrev att det var okej att jag gjorde mitt exjobb om någonting i Uppsala men att jag helst skulle samarbeta med ngn! Det andra mailet var från en lärade vi hade i Trädgårdshistoria och där stod det att jag vart godkänd på Lund uppsatsen :D I´m so happy!

Nu gäller det bara att bli klar med inglasat uppgiften och exkursionsredogörelserna till jul men det ska väl inte vara något problem eller?!? Hoppas inte det iaf!! Jag får kämpa och lägga i den sista växeln!

Puss!!

Work out!!

Det känns så bra efter träningen, jag vill lova att det märks att jag inte tränat på ett bra tag!! Det är bara hoppas jag förblir frisk nu och inte åker på ännu en förkylning...

Väl hemma från träningen blev det att käka lite mat, det slutade med att jag åt upp det sista av min glass men det kanske är bra det för då har jag inget onyttigt att käka framöver.. Jag ska nog börja med att vara nyttig :)
Jag och Sara satt ett tag i köket och snackade tills vi drog oss till våra rum. Jag fick en depp period och kännde mig allmänt nere och på dåligt humör men det gick över när jag fick prata lite med älsk!
Jag pluggade på ett tag och de latinska namnen börjar sitta nu men jag har fortfarande några kvar! Det blir att sitta alla kvällar den här veckan och hoppas på att de sitter på måndag! Vilket de borde göra!

Nu har jag förflyttat mig till köket för att vara social med Oskar som ska laga mat.. Han ska göra köttfärsås och spaghetti!
Jag sitter alltså och bloggar i köket med två personer som lagar mat, Thomas är här oxå här!
Min nyttighets grejj sprack på en gång vill jag oxå säga då Oskar hade med sig nybakade kanelbullar som var riktigt goda! Men snart så ska jag skärpa mig!

Trevlig kväll!!

Latin!

Dagen kommer innebära massa plugg, fast jag ska iof iväg och träna lite senare och det har jag längtat efter sååååå länge!! Äntligen blir det av!

Just nu sitter jag och sparar över bilder på en skiva ifall att datorn pajjar vill man ju ha en reserv men jag ska tydligen få grannens (i Uppsala) hårddisk! Då kan jag spara alla bilder och viktiga saker på den och tömma min dator massor så att den förhoppningsvis går snabbare :) I like!

Jag insåg dessutom för någon vecka sedan att mitt hår har blivit riktigt långt jämfört med när jag flyttade hit :) Det känns kul och jag vet ju någon som blir glad över mitt långa hår iaf!! Och JA, det ska bli ännu längre! Jag har inga som helst planer på att klippa av mig håret, nu vill jag ha det långt och jag tror inte jag kommer ändra mig än på ett tag heller..

 

Kort taget i oktober 2008!

   

Kort taget i november 2009!

Over and out!!
Puss!

=)

Jag har insett en väldigt irriterande grejj, jag kan inte skriva tillbaka till dem som kommenterar... Isf skriver jag i kommentarer men jag tror ju inte den som skriver går in i kommentarer igen och kollar.. Hmm!!

Dessutom blir det konstigt om jag svarar på det alla skriver i nästa inlägg men kanske ibland!
Aja, ett ilandsproblem rikare! ^^

Idag har jag pluggat på ganska bra, skrivit en hel del vilket var rätt jobbigt men bara man blir klar någon gång så är det ju bra.. Sen satt jag på skype med min älskling som gjorde en liten ramsa med smileys!! Så gulligt att jag började gråta! <3
Han satt och skickade smileys samtidigt som han sa någonting om dem, tex <3 Love you, :D So happy I met you! Osv en bra stund, blev väl mellan 30-40 smileys och jag gillade det skarpt!

Isabelle kom hit en sväng för att spela "helt hysteriskt" men det slutade med att vi först snackade massa inne hos Sara och sen satte oss i köket o käkade lite och snackade ännu mer.. Det var nog tur att vi inte spelade då jag sist vi tre spelade började böla för att det var så himlans kul, rentutsagt HELT HYSTERISKT!!
Nu har hon precis dragit hem och det är dags för sängen! Det jobbiga är att de sitter och kollar på grease i korridoren och det hörs väldigt väl! Både tv:n och dem!

Imorgon blir det ännu mer plugg och kanske npgonting roligt.. Annars får jag hoppas att det händer någonting kul under veckan! (Fast det vet jag ju att det gör då det är glitterfesten på lördag och att Oskar fyller på tisdag och han har lovat att göra smörgåstårta)

Godnatt gott folk!
Puss <3

Kommentarer!

Vore jättekul o få lite mer kommentarer i bloggen, får någon enstaka lite då och då men jag älskar att få kommentarer och veta vem/ vilka som läser min blogg =)

Btw, ska försöka bli bättre på att ladd aupp bilder =)



Fortsatt trevlig lördag!

Home - Måns Zelmerlöv

I'm gonna take my suitcase
Pack things right 
Gotta find my way and do it
Today and not loose sight
I long for her touch 
And I long for her smile

I'll take the next flight
Back to be with my girl
I will pray say please 
And get on my knees
She rules my world
I will give here all she
Ever wanted me to be
She'll see

Ooooo
I don't wanna stay here anymore
I just got to get home
I don't wanna miss your love, no more
I just got to get home
Without you I'm as lonely as can be
Tell me that you need me
I don't wanna stay here anymore
I just got to get home

(Got to get home)
(Got to get home)

I've tried to close my eyes
So I couldn't see
Tried to find a way
To put it away far from me
But a heart that's missing love
Cant live, no more

Oooo
I don't wanna stay here anymore
I just got to get home
I don't wanna miss your love, no more
I just got to get home
Without you I'm as lonely as can be
Tell me that you need me
I don't wanna stay here anymore
I just got to get home

(I don't wanna stay here anymore
(I just got to get home)
(I don't wanna miss your love, no more)
(I just got to get home)

A lovers heart will never forget
Tell me that you need me

(Got to get home)
I don't wanna stay here anymore
I just got to get home
I don't wanna miss your love, no more
I just got to get home
Without you I'm as lonely as can be
Tell me that you need me
I don't wanna stay here anymore
I just got to get home



Let´s talk about sex baby!

Jahapp, då var denna dagen över! Eller iaf den jobbiga delen av dagen, nu kan man ju bara slappa och ha det gött...
Gick upp tidigt imorse (06.00), gjjorde mig ordning och gick sedan till bobos hjärta för uppsamling och påstigning. Det var dags för dagens exkursion till stenriket. Vår buss var såååå cool, vi åkte Malmö Redhawks turne buss! ^^ Det kallar jag status!
På bussen kom jag och Isa in på en låt hon skickade till mig igår, texten lyder: "Let´s talk about sex baby, let´s talk about you and me..." Denna låt satt därefter på min hjärna hela dagen och just nu är jag ganska så trött på den :P
Vi besökte lite olika stenbrott och fick dessutom gå ner i ett, att stå tillsammans med stora maskiner som spränger i berg och med berg runtomkring en som är sjuuuukt höga det kallar jag coolt!! Så jäkla häftig upplevelse men det var jobbigt att ta sig upp igen! Phew!
Vi fick se hur man bränner stenarna för att få en fin yta, hur man skriver in text på en gravsten och så vidare! Vi fick gratis lunch på en jättefin restaurang och de som jobbade där var hur trevliga som helst! I like!

Hemfärden blev en upplevelse i sig, lagom trött efter en dag till fots får jag ett litet sms från Nettan! Jag läser: Vad är det för bild på dig som blivit taggad på facebook? Du är ju nästan naken!
Mina tankar gick upp och ner, hit och dit och jag funderade vem som överhuvudtaget kunde ha tagit denna bild på mig.. När jag inte kommer på ngn skickar jag ett sms tillbaka och frågar vem som taggat mig och vad det är för en bild.. Svaret lyder:
Shit du är nästan helt naken :O bara bh på dig
Nu blir jag riktigt fundersam och bestämmer mig för att det inte kan stämma så jag skickar ett sms tillbaka där jag skriver att jag inte riktigt tror på henne men att jag hoppas hon har det bra! Nästa svar blir:
Ett tips, läs hela smset! ;)

När jag sen läser hela smset står det låååååååångt ner:
En smart person läser hela smset ;) sänd dettatill alla i din telefonlista å se alla roliga reaktioner ;)

Jadu Nettan, nog fick du väl en ganska rolig reaktion tillbaka :P Jag skyller på att jag vart på exkursion hela dagen och inte riktigt kunde tänka klart :P

Nu är jag iaf hemma och funderar starkt på att gå och lägga mig en stund! Men frågan är om jag kan sova ikväll då?!? Hmm får se vad jag kommer fram till!

Fortsatt trevlig kväll!!
Puss!

Storm!

Herregud, jag blir snart rädd för det skånska vädret.. Idag står det på aftonbladets hemsida:

Akta er för flygande tak och fallande träd.
Eller håll er inomhus om ni kan.

Men vi som ska på exkursion imorgon, det känns ju lovande! :S

Glitter!

När jag var o handlade i förrgår så hittade jag en glittrande väst på hm som jag blev så förtjust i!! Den skall användas på årets glittrigaste fest = glitterfesten som går av stapeln den 28:e november.
Det ska bli riktigt kul!

Igår var det informationsträff angående exjobbet som vi ska börja med efter jul men det var inget glädjande möte vill jag lova!! Vi ska tydligen skriva arbetet med en annan person, två och två ska vi alltså para ihop oss och välja ett ämne vi gillar... Detta för att skolan inte har tillräckligt med handledare inom landskapsutveckling.. Suck, stön och pust! Jag hade ju redan börjat planera lite och det går verkligen inte nu!!

Efter mötet satt jag iaf och tog ut min ilska på min medelhavsskiss som blev riktigt bra! Känner mig rätt nöjd med den! Nu gäller det bara att hitta växter, golvmaterial och inredningen till växthuset..

Idag har det inte hänt mycket av värde, dagen började men en föreläsning om marksten och vi fick endel värdefulla tidningar och så.. I övrigt satt jag nästan och sov då jag var så sjuuuukt trött, ddet är inte meningen att man ska börja så tidigt ;) Jag såg en person som nickade framför mig iaf och det är ju alltid kul att se att inte bara är en själv som är trött :P
På lunchen gick jag till Siri för att hämta ut mina två senaste tentor men det slutade med att jag gick därifrån med EN... Hatar det systemet som är där uppe, hon har lagt ut allas tentor i en hög så att vem som helst kan gå och hämta en vilket ngn har gjort med min.. En av mina tentor var nämligen borta!
Jag var inte  glad på Siri efter det men jag fick ju iaf en tom kopia av tentan så jag får väl vara glad över det lilla!

Nu ska jag sitta och skriva lite på exkursionsdagboken och hoppas på att bli klar ganska snart!

Ha det bäst alla!!
Pussar

Trädgårdsdesign..

Okej, denna dagen började med en tenta som gick över förväntan men satsar på omtentan som kommer :) Jag är för en gångs skull inte deppig över en omtenta..

Efter tentan var det dag sför föreläsning, denna med tring-odling.. Innan föreläsningen var jag inte allt för exalterad då jag anade att den skulle handla om hur man bygger växthus och liknande. Dock blev jag lite paff när föreläsaren sa att han kallade sin föreläsning trädgårdsdesign och tänkte att det kanske kunde bli ganska intressant ändå..
Hur han kunde få det till trädgårdsdesign är en väldigt bra fråga då det handlade om hur växthus är uppbyggda, vad de oliak formerna av växthus heter och hur mycket värme som slipper ut ur växthuset...
Jag förstår inte vad vi designare gjorde på den föreläsningen så efter lunch kände jag att det var dags att gå hem!!
Det blev en promenix till postboxen och sen vidare till rehab-trädgården där min inglasad miljö utspelar sig.
Nu sittar jag och pratar med jonas och bloggar lite samtidigt och lite senare blir det att åka o handla då jag inte köpte smör o messmör sist jag handlade :)

Take care!

Good and bad!

Livet har sina upp och ner gångar, ibland känns det som att man bara vill slänga sig i väggen och skita i allt och ibland känns det som att hela världen älskar en!
Det är rent ut sagt som en berg och dalbana, man kan inte ens räkna bort pirret i magen ;)

Idag har varit en dag full av tänkande, kreativitet och städande...
Jag har städat mitt rum från golv till tak (det enda som är stökigt är skrivbordet), sen har jag skissat lite på min medelhavsträdgård och tänkt på hur allt blivit som det är och hur allt egentligen är!

Jag har insett att den kursen vi läser nu gör att jag mår bra i mig själv, jag får göra saker jag tycker om utan att uppoffra all min fritid... Med det menar jag inte att man kan slappa igenom kursen men den är upplagd på ett väldigt bra sätt som passar mig alldeles utmärkt!
Imorgon har vi en tenta och för första gången sen jag började på denna utbildning är jag inte nervös och jag har ingen tenta ångest :) Detta beror nog på att vi har en omtenta om 2 veckor och eftersom att den är inom samma kurs så slipper man börja tänka på något helt nytt som det vanligtvis är!

Eftersom att jag trivs så bra med denna kurs och så har jag planerat att redan nu ta tag i arbeten som ligger och släpar och som egentligen kan vänta.. Men varför vänta när jag bara får stressa i slutet?!?
Jag ska dessutom plugga MINST en timma varje dag, det finns undantag av dagar men som regel varje dag!

Just nu i denna stund mår jag riktigt bra och känner att jag är redo att ta tag i mitt pluggande och satsa allt den sista tiden så jag slipper ha massa släpandes när jag egentligen vill ha min examen..

Ha det bra alla läsare!!
Puss!

Hård!

Okej, jag är nog lite väl hård mot mig själv ibland... Framförallt efter ett tråkigt besked!
Men jag skulle aldrig hoppa av, utbildningen betyder för mycket för mig! Dessutom har jag det ganska bra emellanåt ;) Underbara vänner och just nu en riktigt rolig kurs!

Dessutom har jag den bästa pojkvännen man kan ha som stöttar mig och tror på mig hur kass jag än är och det gör mig väldigt glad!! Trots att jag kanske inte visar min glädje alla gånger! Älskar dig mest av allt!!

Vi har nu fått en riktigt härlig designuppgift, "Inglasat". Vi har fram till jul på oss att skapa en design på en plats (3 valmöjligheter) som ska vara funktionell, väl designad/ genomförd och vara väl genomtänkt. Jag gillar den riktigt mycket och har nu efter mycket om och men bestämt mig för att designa rehab trädgården på skolan! Det är ett litet växthus som används till rehabilitering. Uppgiften går alltså ut på att designa det så att det passar en miljö där folk ska trivas och känna ro.  

Trevlig kväll på er alla, nu ska jag antingen plugga lite växter eller börja så smått med designuppgiften... Får väl se vad som lockar mest ;)

Pussar och kramar! <3

Hat är någonting jag har blivit van vid!

I hate this shit!!
Är det så att man ska må dåligt, få hjärtklappning och nästan börja böla INNAN man ens sett resultatet på en tenta som just kommit ut?!? Det tycker inte jag.... Men så är fallet!!

Jag vågar ju knappt öppna länken längre, hur kar det kunnat bli såhär??

Jag önskar att någon kunde säga att allt skulle bli bra och att det verkligen stämde för just nu mår jag piss!
Vill bara ha jul och få åka norrut med Jonas och Tuffsan så jag kommer bort från allt elände och all skit som finns i Skåne... 
Och det dumma svinvaccinet! man får ju inte ta det omman är förkyld, NEHE men vad ska jag göra då?!? Jag är ju typ alltid förkyld här nere!

Hade jag inte skämts så mycket av att hoppa av hade jag tagit nästa flyg hem och lämnat mitt Skåneliv föralltid!!

Bläääääääääääääääääää!

RSS 2.0