Juldagen...

Juldagen blev en lugn dag, det hände inte så jättemycket på dagen..
Dock blev det fest på kvällen, Tom kom till mig vid 18.30 ochjag fixade då med mitt hår. Linda kom rund 19.15 tror jag. Vi fixade oss så vi var snygga och redo för en party kväll, jag hade mitt löshår = skitsnyggt! <3
Vi satt och drack och efter ett tag kollade Linda vad Sara och Maria hade för sig.. De satt tydligen hos Sara så de kom över efter ett tag.. 
 
På väg mot krogen ringde Lindas kille och sa att han var dålig, han skulle till sjukhuset :S... Hon blev hämtad och åkte med dit.. Så tråkigt att hon inte kunde komma med men jag förstår att hon ville med till sjukhuset, det hade jag också gjort! Då jag ahde svårt att gå i mina skor bytte jag med henne innan hon åkte och det blev betydligt låttare :) Tack Linda!
Sara och Maria drog till nybron och jag och Tom till Harrys.. Vi hade jättekul och jag f ick nog i mig lite för mycket :P Men kul hade jag och stans bästa party band spelade, Big Eyed Mike <3
Kvällen gick riktigt snabbt och det tyder väl på att jag hade kul!
Väl hemma hade jag lite svårt att somna, det snurrade lite, inte mycket men lite.. ;)

Jag i mitt lååånga löshår! ^^

pusspuss

Julafton <3

God Jul!!!
Äntligen är dagen kommen, dagen då man sitter och väntar hela dagen på att få öppna klapparna som ligger under granen.. På morgonen blev det gröt för att få fram julkänslan, utanför fönstret föll snön mot marken och julkänslan kom allt närmare :)
Det blev ett evigt sms skickande under dagen, ett sms som jag trodde var vändningen på en " konstig period" och trots att julafton är känd för att vara en riktigt lång dag tyckte jag den gick snabbt! :)
Vid 13.30 var det julmat som gällde, riktigt gott med mat, så mycket att man rullade fram efteråt...
Efter maten var det dags för Kalle :D Det är ju ett måste att kolla på kalle på julafton!
Julklappsöppning stod på schemat efter kalle och för att ändra lite på traditionerna fick alla sina paket och sen gick vi runt tills alla öppnat sina paket. Jag fick många trevliga paket, jag kan lova att jag inte kommer frysa farmöver iaf ^^

Kvällen närmade siig och den spenderades framför tv:n med familjen <3 Tack för alla fina paket! <3

Puss och Kram på er alla!
Framförallt min lilla älskling som sitter helt ensam i Uppsala, tycker så synd om dig! Önskar jag kunde vara hos dig och fira jul oxå!

Jag på julafton, med diademet jag fått av älsklingen <3

Jul shopping

Tisdag:
Denna tisdag började med att mormor kom hit runt 11 :) Runt 14 - 14.30 åkte vi till Växtriket för att beställa begravningsbukett och köpa lite blommor, det var riktigt kul att åka dit och träffa alla igen!
Därefter fick jag skjuts till assa där Linda var, vi gick hem till henne och hämtade bilen och körde sen till ÖB, Underbara hem och tuna park.. På Tuna Park köpte jag julklappar och vi satte oss och fikade. efter ett tag kom Tom och gjorde oss sällskap.
När vi var klara på Tuna fick Tom skjuts hem och sen drog jag och Linda till stan där vi skulle fixa juldagsbiljetter.. Med lite tur blir det Statt men vi får se :) Vore kul att gå dit eller till Harrys.. (Linda smörade lite)
På kvällen slog jag in de sista julklapparna och la dem under granen :)

Imorgon är det julafton! :D

Prinsen börjar på SLU i Alnarp :)

Glömde skriva det i förra inlägget men jag kommer gå på samma skola som Prins Carl Philip :D Han ska tydligen börja på SLU i Alnarp den 12:e januari! ^^
Det kallar jag status! Snacka om att jag kommer kunna skryta senare! ^^ tihi!

http://www.skd.se/article/20081222/NYHETER/213615259/1057/*/MALMO-/prins-carl-philip-till-alnarp

Tjolahopp!

Tatuering :D

Måndag 22/ 12 - 08
Mötte Nettan på stan vid 10 för att julhandla, utan julklappar kan julen bli tuff! ^^
Jag shoppade endel och har nu endast lite kvar! :D Vi käkade ca 11.30 och satt på på hurtigs cafe i smedjan. Det var riktigt trevligt!
Efter lunchen var det dags att dra sig mot tatueringsstudion där jag hade tid kl 13.. Jag var riktigt nervös!! Vi satt eoss där inne och vändate, var där lite tidigt.. Tjejen som tatuerades innan svimmade två gånger och min nervositet blev int edirekt mindre av det.. :S Hon tyckte inte ens att det gjorde ont.. men men.. När det var min tur var mina händer ISKALLA, nog för att de brukar vara kalla men ojojoj vad kalla de var!
När han började med det första strecket gjorde det ont, men samtidigt så var det överkomligt. Han fortsatte och på vissa ställen gjorde det sjukt ont.. Ju längre upp mot armen han gick, desto värre kändes det!! Dock var det okej och jag överlevde! :D Det blev sjukt snyggt och jag är riktigt nöjd!

Nu sitter jag hemma och beskådar mästerverket, det var så kul att ta bort plasten och se resultatet ordentligt!

Tack Nettan för idag, tur att jag hade dig med mig! Lägger upp en bild på tatueringen senare i ett annat inlägg!
Ha det gött alla, tänk på att det snart är julafton! :D
Pusspuss


My love!

Äntligen hemfärd, det var föreläsningar på förmiddaen och sen blev det en lång bilfärd :) Jag och Anna åkte tillsammans från Alnarp, tog upp mina saker och drog sen vidare till henne i Arlöv och hämtede hennes grejjer och hennes katt. Supersöt katt, han var så pratglad! ^^
Vi begav oss hemåt vi ca 13 och tog två bensträckade på vägen varav en matpaus. Jag tycker att bilfärden gick riktigt snabbt men Anna som var förkyld och lite febrig tyckte det tog tid!
Väl i Märsta tog jag tåget till Uppsala där älsklingen stod och väntade på mig, helt underbart att ses igen!
När vi kom hem bytte vi julklappar och enligt Jonas var jag tydligen som ett barn på julafton ^^
Jag fick en söt mjukiströja med texten "kiss me... ... cause I`m cute", ett diadem med en tomteluva på, några dvd skivor och superfint halsband med passande armband <3 Tack älskling!

Lördag:
Under lördagen var vi och lunchade med Klas och gick runt lite.. Senare spelade vi rockband och kollade på lite film :) Så underbart att äntligen få vara med min älskling, jag har saknat dig sååååå mycket <3

Söndag:
Rockband som vanligt och sen en tripp på stan, vi vandrade runt lite och jag kom på att jag skulle ha hämtat ut Wiklanders marklära på akademibokhandeln... Då jag inte had enågra pengar med mig gick vi hem och hämtade allt för att sen skynda oss tillbaka... (Jag skull ehinna med ett tåg) Vi insåg att kön var lååång och att jag inte skulle hinna till tåget så med ALL min packning gick vi och satt eoss på Max och käkade.
Vi drog oss mot tåget och jag lämnade min älskling för att åka mot Eskilstuna.. 
Väl i Stockholm fick jag vänta på mitt tåg ca 1h, lite jobbigt men så är det!
I Eskilstuna stod mamma och väntade på stationen med bilen, så skönt med skjuts hem!! ^^
Vi käkade och lite senare kom Linda och vi drog på en promenad som visade sig bli väldigt blöt!! 
Kvällen rundades av och det var dags att sova!! :)

See you!

Behöver inspiration...

Jul? När? NU?!?! :O Jag tog ju nyss studenten!!

Jag tror jag börjar känna av att det är jul snart, jag har dock inte den minsta julkänsla men det länns som att jag redan tagit lov.. Det är som att hjäärnan redan tagit ledigt.. På så vis känns livet lite låttare på ett jobbigt sätt, jag känner mig fri från plugg fast jag är inte hemma. Dessutom vet jag att när jag är hemma MÅSTE jag plugga eftersom att vi har tenta första dagen efter jul! Det känns pissigt värre!
Vem vill plugga under ett jullov när man äntligen får träffa dem man älskar?!?
Menmen det är väl bara så det är!
För att göra allt mer deppigt fick jag veta att tentaresultaten kommit ut från förra tentan.. Det känns ju iof bra men då jag inte kommer ihåg mitt nummer så är jag inte så glad.. Trots att jag förmodligen får göra omtenta har mabn ju alltid hoppet kvar men så fort man får reda på facit kan man iaf släppa tankarna..

Jaja, jag ska sluta klaga och sitta och deppa lite själv ist.. Behöver nog få lite inspiration, dock vet jag inte hur..
(Synd att DU inte fattar eller ser, elelr gör du det fast låtsas som ingenting?!)

Imorgon får jag träffa min älskling, saknar dig så grymt mycket och längtar jättemycket tills vi ses! Det lär nog bli en låång bilfärd imorgon.. Men det är värt det för att få träffa dig igen! Älskar dig <3



Jordbävning!

06.21 Tisdag morgon den 26 december 2008 var det jordbävning /jordskalv i Skåne. Jag vaknade av att det skakade och trodde först det var torktumlaren som alltid låter så mycket.. När det slutade ganska snabbt fick jag för mig att jag drömt och somnade om de 20 minutrarna jag hade kvar tills klockan skulle ringa..
Väl i skolan frågade Rickard om jag märkt nåt av jordbävningen i Skåne och jag insåg då att jag INTE drömt, det hade verkligen varit jordbävning och mitt rum ( stora delar av Skåne) hade skakat! :S Herregud, är det möjligt?!?

Under dagens föreläsningar hände inte så mycket spännande, tröttheten var enorm och det var inte så himlans roande.. Dessutom fick vi på eftermiddagen räkna, det var ett antal räkneövningar... KAN JAG INTE FÅ SLIPPA MATTE?!? :S

När jag kom hem fick ajg dessutom ett samtal från optikern i Lomma som sa att mina glasögon kommit :) Jag fundrade ett tag och Jonas tvingade mig att cykla dit ;) Nu sitter jag med brillsen på huvudet och vill bara läsa för att se om det blir bättre, me like!

*knuff* hahahaha!

Vilken underbar helg <3

Fredag:
Fredagen började som alla andra skoldagar med föreläsning dock blev den avbruten då ett luciatåg kom intraskande :D Det var våra kära klasskompisar som lussade och de var jättefina! Efter den hade vi tenta genomgång vilket resulterade i ett klassrum fyllt av arga elever.. Så sjukt knäpp uppläggning, undrar om NÅGON ÖVERHUVUDTAGET klarade tentan :O (Trots att vi inte fick tillbaka tentan vet typ alla att det är kört!)
För att släppa all tenta depression drog jag och Isa till Malmö :) Hon slog på stort och shoppade rejält, dock inte så mycket julklappar ;) tihi! Jag hittade typ ingenting så jag kom hem ganska rik :P Eller iaf inte så mycket fattigare än när jag åkte.. Måste bara tillägga att de i Malmö har en skridskobana på torget, sååå sjuuuuukt underbart och mysigt! Ville bara stanna och kolla på de små barnen som åkte runt granen! <3<3<3


    

Lördag:
Det blev shopping denna dag också, jag kollade med Isa om hon hade lust att dra in till Nova Lund då jag behövde köpa julklappar.. Hon tyckte det var en strålande ide så vi drog iväg.. Vi drog några varv och jag hittade de julklappar jag letade efter :D Jippie!!

Det blev lite stressigt när vi insåg att vi skulle ta oss till Strandkyrkan tills 17 då det var lucia-firande med ungdomskören. Det var jättemysigt och fint! Dock var det en ganska mysko människa där som började snacka om lite konstiga saker när allt var slut :P HAHA!
Julmys hemma hos Isa efteråt, supermysigt med glögg och pepparkakor <3 Hon bjöd på glögg i ett Rolf Berg glas :P
En cykelfärd hem med älsklingen i mobilen, tur att jag har dig! Längtar tills på fredag då jag får träffa dig igen, älskar dig! <3
Väl hemma var det utgång planerad så det var bara att fixa sig och börja festandet :) Mycket trevligt, det var riktigt bra drag på pabben enligt mig och jag hade superskojj! Vi röjjde dansgolvet och blev fotade :P
Minns inte riktigt när jag kom hem men anar att det var kring 3 eller nåt..




Söndag:
Det blev bakisdag med Erika och Majja :) Vi drog varsin pizza i Lomma och hade filmdag i soffan.. Herbie, Old School och Mean Girls. Myspys! Dessutom lagade vi mat på kvällen, kyckling (i ugn) och ris, mumma!

Måndag:
Föreläsningar mellan 9.15 ( = sovmorgon!!! ) och 14.15, sen en väntan på att agrifack skulle komma och informera oss om dem och bjuda på fika :) Jag är numera medlem i agrifack eller som de snart ska heta, Naturvetarna.
Därefter blev det Lund, jag och Kristina tog bussen in och mötte Sara som shoppat lite redan.. Vi gick runt lite och jag hämtade ut konsertbiljetter till januari, ska bli kul!
Det blev att handla lite på ica också innan vi drog oss hemåt!

Bara en vacka kvar, nervositeten ökar! Tur att Nettan är med, du kommer få dela min skräckblandade förtjusning ;)
Tack för dessa dagar allihopa, snart är det jul och det ska bli sjukt UNDERBART att komma hem! <3


Aha, nu fattar jag!

Känner mig riktigt smart just nu, vi hade en vattenövning tidigare idag, mellan 8.15 och 10.
Till en början satt jag och Kristina och fattade istort sätt ingenting, vi bara kollade på varandra och suckade! Det var liksom bara acceptera läget och gå vidare...
De frågor vi frågade blev så dåligt förklarade eller så fanns det ingen så vi fick helt enkelt skita i "lösningen".
Vad i hela friden är vtp?? Vad i hela friden ska man med v a t t e n p e l a r e till?!. Suck!!
Som tur är kom vi fram till mycket smarta saker under övningen och när vi var klara hade vi fattat allt genom att gå andra vägar runt allt! Så skönt att verkligen fatta tillslut! Trots att det tog sin lilla tid ;)

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska slå 15 då föreläsningen börjar :S Har liskom hål mellan 10 - 15... Suck!!
Aja, det är bara acceptera läget som tidigare idag! ^^
(För att avslöja någonting så sov jag ca 1h nyss, men vad gör man inte för att vara lite piggare) ;)

Ikväll blir det att plugga lite och sen (tror) jag att jag behöver städa lite... hmm!

Jaja, nu ska jag vål hitta på nåt den sista timmen innan föreläsningen, kanske kan hämta min post! Dock brukar det ju aldrig finnas någon där, eller så är det bara räkningar vilket kanske inte är det roligaste :P Menmen.

Talk to you later!
Bye!


Jag bjuder på en bild på mog själv oxå ;)


Julmys!

Glasögonorm!

Då blir man snart glasögonorm ;) Provade ut ett par bågar idag, Isa var där och hjälpte mig välja.. Hade två par som jag valde mellan när jag sollat lite! Längtar tills jag får dem! :D

Efter glasögonprovningen gick vi runt lite i Lomma på jakt efter juldekorationer till våra kransar.. Vi hittade lite roliga grejjer och drog sedan till Kristina :) Vi tog en promenad för att hitta buxbom att binda kransarna med, Sara stod för tänger och allt tänkande.. hehe.
Med den (extremt giftiga) buxbomen (sen närdå?!?? :O) gjorde vi jättefina kransar som vi sen dekorerade med det vi köpt. Det blev jättefina kransar och min gick totalt på ca 50 - 60 vilket är riktigt bra! :D Vi käkade massor med pepparkakor och drack julmust ^^ mumma!
Tänkte lägga upp en bild här men då min mobil inte är lika arbetsvillig som jag vill så får det bli ett senare kapitel!
Julmys, julmys!

GRATTIS Linda
, så glad för din skull!! Det kommer gå så bra och blir det jobbigt kan du alltid ringa mig, jag vet hur det är! :) Miss you babe!

Julen närmar sig med stormsteg och jag längtar jättemycket till den 19:e då jag får träffa min älskling igen <3 Ska bli så underbart!
Hoppas bara att jag inte behöver jobba allt för mycket under julen, vill ju trots allt vara hemma lite också innan jag drar ner hit igen!
Hoppas dessutom på att Erika kommer till Eskilstuna juldagen eller annandagen då det blir party på harrys! Vore jäkligt kul! (Hon har ju aldrig festat i Eskilstuna trots att hon bor i Västerås :P Iof har inte jag festat i Västerås heller men det ska det bli ändring på!)

Saknar er alla där hemma!
Eskilstuna i mitt hjärta <3

Party party!

Måndag:
Föreläsning + Texturövning avslutades med att jag gick med Isa till Ica och handlade :) Min veckohandling som alltid blev ganska tung :P
Idag, tisdag:
Jahapp, denna dag började också med föreläsning.. Den slutade 9.45 och då gick jag hem för att sova en stund. Jag började igen kl 13 för att göra en vattenövning. Slutade 14.15.
Nu sitter jag och peppar mig själv för att dra ut på pabben. Ska ta det ganska lugnt då jag ska på synunderslkning imorgon igen och jag skulle vara utbilad då ;)

Tjohopp!

"Maria 20år. Grattis!"

Lördag:
Denna förmiddag spenderades med mamma på stan, vi strosade runt och kollade allt nytt som hänt.. Vi tog dessutom ett varv till Växtriket för att hälsa på, dock verkade de inte så exalterade över att se mig... Det kanske var lite stressigt just då eller nåt :S
På kvällen, runt 18 kom Linda och Tom och hämtade mig och vi drog till Torshälla för att fixa med Marias paket :)
Det blev jättefint!
Vi kom fram till Maria runt 19 och var där till 22.. Jag tänker inte skriva mer om den festen då jag inte känner att den var så speciell.
Vi drog till Statt där det var 23 men vi kom in ändå ;) Mycket trevligt där, sjukt kul på dansgolvet som vi självklart ägde ^^
När vi varit där i några timmar tystnar musiken och Maria går för att kolla läget.. HOn kommer tillbaka och säger att vakterna skriker att alla ska ut NU!
Kevin förklarar att det rinner vatten längs väggarna och att det droppar från taket öveallt! "Det är ett vattenläckage på övervåningen så vi måste utrymma". Vi drar oss mot jackorna i hysterin bland dem som var där..
Vi drog då vidare till Lotus där vi endast behövde betala 20 kr för att komma in eftersom att vi kom från statt och de visste vad som hänt! Medelåldern var BETYDLIGT lägre på Lotus och vi var väl bland de äldsta ;) Men vi hade sjukt kul och dansade som vanligt! Högtalarna tog vi självklart plats på!^^
Hemfärden blev en promenad med Tom, som vi inte haft på ett bra tag nu.. Mamma hämtade upp oss hemma hos oss och körde honom till Stenby :)

Tack för Statt och Lotus! :)

Söndag:
Vaknade 10, käkade frukost och tog en snabb dusch innan Maria kom på beök.. Vi kollade vimmel från igår, 2 bilder på 2 ställen ^^.
Vi diskuterade gårdagen innan hon skulle till Skara..

Nu ska jag packa min väska för att dra till Skåne 16. Ska bli skönt att vara tillbaka där nere där ingenting känns komplicerat på samma sätt som här..

Eskilstuna

Gott folk!

Då var man hemma i hemstaden Eskilstuna.. Efter lite mer en 5 (jobbiga) timmars resande kom jag fram till ett regnande Eskilstuna (Tack för välkomnandet) ;)
Jag drog mig hemåt och umgicks lite med mor innan hon drog på julbord. Då var det bara för mig att hitta på någonting, frågan var bara vad.. Datan, TV:n, kolla runt.. Allt gick himlans fort...
Turligt nog ringde Linda ganska snart och vi drog ett varv, hon körde! (första åkturen med henne :D)
JAG LEVER JAG LEVER!! :P Hahaha!
När jag kom hem var det Idol som gällde och nu fördriver jag den långa pausen med att skriva i bloggen.

Lalala, jag är uttråkad! Var det detta jag skulle komma hem till :P hmm...
Inte undra å att jag är hemma så sällan ;) Nejdå, nu ska jag inte vara sån men det är väl kanske inte det roligaste att komma hem och sitta helt ensam hemma i lägenheten... Jag får ju nog av ensamheten i Skåne.. Dock bor jag ju i korridor så det hjälper väl lite!

Imorgon ska jag nog dra ett arv på stan, får se om det blir själv eller om någon är intresserad.. ^^

See you soon Skåne och Hejhej Eskilstuna! :D

Underbar torsdag <3

Tjo!

Jag blev godkänd på min KEMI tenta :D Är så himla glad! Kemi är verkligen inte min grejj men nunär det är över är jag så lättad att jag känner mig fri som en fågel!
Dessutom hade vi en bra föreläsning om klimatet, hur det går att förändra och hur det blir som det blir.. Jag  fattar inte hur vi kan göra så här mot vår egen värld, det är nog dags att börja tänka på våra barn och barnbarn för det är dem som får sota för våra handlingar idag!
Efter en förmiddag och en halv eftermiddag med klimat föreläsning gick jag med Isa till Lomma för att hämta min cykel.. Jag tittade in på Lomma optik för att boka tid för synundersökning... Det slutade med att jag fick komma tillbaka 1h senare :)
Ska dock dit nästa vecka också en snabbis men jag kommer förmodligen få läsglasögon då jag blir irriterad i ögonen och får ont i huvudet när jag läser. (Inget större fel men det är bättre att skona ögonen än att skita i det och må dåligt av det)
När jag kom hem satte jag upp min julstjärna i fönstret, riktigt julmysigt i mitt rum nu! ^^
Ikväll drar jag ut på pabben med några i korridoren och några från klassen, ska bli nice!

Imorgon blir det hemfärd, Eskilstuna nästa! Ska bli skönt att komma hem över helgen och festa lite (för ovanans skull liksom) ;)

Puss o kram :)

Min ursöta gran och min supermysiga julstjärna <3 Min andra julstjärna ;)

Dk o lite till..

Okej, för att börja med att skriva ikapp lite då jag inte skrivit på några dagar börjar jag med måndag.. Det var Tentadag och nervositeten var sjuuuukt hög, var inte alls på humör för den tentan.
Hoppas på att resultatet kommer ganska snart så man slipper oroa sig!
Efter tentan drog jag, Isa och födelsedagsbarnet Sara till Lund där vi fikade och hämtade ut hennes present, en symaskin :P

Tisdagen innebar introduktion av växtplatsen och senare en föreläsning.. Ganska intressant! =)
Det blev en lugn kväll utan massa påhitt ^^

Idag, onsdag har varit mer händelserik!
Drog iväg till Danmark, Köpenhamn och kollade på julmarknad. Det var mycket trevligt till en bäörjan med snö och trevligt sällskap. Dock böev det lite sämre väder med tiden då snön övergick i snöblask och resterande tid i Danmark förblev dyngsur och kall.. Trots det så kämpade vi oss igenom hela dagen och drog till och med varvet på tivolit där de på vissa ställen hade varma "eldar" och svensk glögg =) mkt trevligt!
På vägen hem blev det byte i Malmö där vi insåg att vi skulle behöva vänta 1h på nästa buss då den innan just hade gått.. suck! Vi drog av tiden med att käka falaffel och växla in pengarna.

Väl hemma, ca 20.45 drog jag direkt in i duschen och satte värmen på en hög niva ;) Det blev en ganska lång dusch och jag känner mig fortfarande varm (21.45) vilket gör mig mycket glad! Skönt att slippa vara kall liksom!

Men men, det var lite om mina senaste dagar!
Till  helgen blir Eskilstuna mitt mål då Maria fyller 20. Det måste ju firas!

pusspuss o ha det!

RSS 2.0