Sorry people!

Jag vet att jag har varit dålig på att skriva, anledningen:

Hemresa en vecka då jag inte skrev som jag skulle, det var fester och pluggande..
Sen jag har kommit tillbaka till verkligheten i Skåne har jag inte haft så mycket energi, mår PISS just nu och vissa vet varför andra inte.. Kommer inte skriva om det i bloggen då jag känner att det inte rör alla men jag kommer nog igen snart!

Jag ska skriva ikapp, dock inte just nu när det är ekonomiplugg inför en kommande tenta med projektarbete innan!
Det kommer, jag lovar! Snart, ha tålamod så får ni läsa om mina senaste händelser i livet...

Se you!! <3



Alla <3 dag!

The perfect day!

Okej, då ska jag försöka skriva ihop några rader om denna underbara dag...
Den började med att jag och mamma käkade frukost, ingen direkt lyxfrukost då jag int ehade så jättemycket hemma men någonting blev det iaf! När vi gick tillbaka till mitt rum för att göra oss iordning säger mamma:
"Ja egentligen ska man väl inte göra det här idag då du fyller på tisdag men då kommer ju inte jag träffa dig så..." och så plockar hon upp någonting ur väskan, det är en tygbit (så långt kan jag se vad det är ;)
När jaag vecklar upp den så sen jag en massa broderade figurer och jag börjar snabbt fundera.. Jag kände igen några av dem och började genast garva medans mamma förklarar att det är teckningar jag gjort när jag var liten som hon nu broderat upp på en duk! Jag blev överlycklig, den är ju sååå himla fin <3 Kan man önska sig någonting bättre i 20-års present?!? Nee det tror jag verkligen inte.. Älskar den verkligen!

Den underbara duken!

Efter att jag fått den fick mamma två långa kramar då jag var totalt överlycklig! Underbart!
Vi tog en promenad i parken och det var så fint väder, solen sken och det var lite snö på marken och på träden vilket gjorde att det såg jättehärligt ut! Vi fortsatte promenaden mot BC och där blev det stor shopping på Coop :P
Vi gick runt ett bra tag och det var bara för mig att plocka på mig precis det jag ville.. Summan slutade på strax över 1000 spänn.. Dock fick mamma ett par skor ur den summan oxå ;) Mamma betalade och jag tycker att jag fått bästa 20-års presenterna ever! Dock slutar inte sagan här...
Vi drog oss hemåt med en fullpackad cykel, den gick ju knappt att styra ;) Packade in allt i min kyl och min hylla, sen blev det en promenad till Åkarp för att ta tåget in till Lund och träffa brodern! :)
Jag och mamma var lite före honom så vi väntade i solen.. När han kom bestämde vi oss för att gå runt en stund innan vi käkade så det blev att mamma köpte en kudde åt mig oxå (jag har ju ingen gästkudde). När vi gått runt en stund och började känna att det var dags för mat fick jag bestämma vart vi skulle (jag var ju den som skulle firas). Det blev kina ^^ Ett ställe som heter Ming Palace och ja vi var i Lund (vi har ett Ming Palace i Eskilstuna oxå)
Strax innan vi går in får jag ett samtal från blomsteraffären i Lomma, undrar vad det kan vara ;) Jag messade Josephine och bad henne hämta in blommorna när de kom, de kan ju inte stå och frysa..
Det var jättegott att äta på kina, alltid lika trevligt! :) När vi käkat klart och de dricker sitt kaffe drar Robert upp ett kuvert ur fickan :D Jag får ännu mer :P I detta kuvert låg det ett kort och i kortet 300 kr. På kortet står det att jag ska infinna mig på en frisörsalong i Eskilstuna på lördag 14.00 (när jag ska ha mitt kalas :D) I will look goood! ^^
Vi gick därefter till Coop och Robert fick handla lite mat åt sig med (mamma betalar), dock kom inte summan upp i 1000kr ;)
Robert tog bussen hem och vi gick mot tåget.. Tåget kom ganska precis när vi hämtat ut biljetterna så det var ju perfa!!
Det blev en promenad från tåget och hem, som om vi inte gått tillräckligt.. haha!
När vi kommer in så ser både jag och mamma att det står blommor (inslagna fast i vatten) på bordet i köket :D Jag slänger in mina saker på rummet och går sendan till köket, blommorna var ju till mig :D
Jag öppnar blompaketet med en sjukt underbar bukett i och ett kort från älsklingen! På kortet står det "Grattis på Alla-Hjärtans-Dag gumman du är en gåva i dig själv Puss Jonas"
Älskar dig så mycket Jonas, fattar inte att jag träffat någon så underbar som dig <3

Kärlek!

Tack min älskling!
Kvällen var snart över men det var några timmar kvar och ännu några saker som skulle fixas :P
Mamma satte sig och lagade min stol så att ingen mer skulle sätta sig på den och nästan falla i marken.. Hon satte dessutom upp en sänglampa och en krok innanför min dörr, allt detta medans jag satt och läste en skvallertidning hon hade med sig ;) Tack mamma, jag uppskattar hjälpen!

Sen blev det melodifestivalen och med en självklar favorit (Måns) som var sjukt bra! Alla vi tre i soffan tyckte att han var bäst, jag, mamma och Thomas! Dock var det många bra låtar denna kväll till skillnad från förra veckan..

Det blev att gå och lägga sig efter det, eller jag satte mig och skrev blogg en stund medans mamma kollade på Något program på tv:n med Thomas men sen somnade vi!

Tack för en underbar dag, verkligen värd att minnas <3


Fredag och ledighet :D

Denna ledighet innebar att jag gick upp hyffsat tidigt, började städa och msn:a samtidigt.. Skrev med Isa och bestämde lite av planerna inför kvällen. Då vädret var på topp (sol) så gjordee vi upp en deal att jag skulle skynda mig så mycket som möjligt :) Jag städade som en tok hela dagen och tvättade oxå :D Blev klar framåt 14 men ville då fixa mig lite.. Vi tog då 15.35 bussen mot Lund och mötte Kristina vid tåget. Hon ville oxå med en stund :)
Det blev några affärer och jag lämnade nu in min mobil IGEN på reparation då den stänger av sig själv HELATIDEN! Typ 6 ggr per dag eller någonting liknande.. Det sjuka är att de inte hade någon lånetelefon denna gpngen heller, iof hade jag min gamla med mig men vilken dålig service!
Ja jag vet att jag klagar men jag är så långt ifrån nöjd över min mobil och stället jag köpt den på... Blää!

Stina fick se sin stora kärlek, blev så galet kär i skorna att det knappt finns på kartan ;) Haha men de var sjuukt snygga så jag förstår henne! :) Det blev att lägga undan dem då samvetet kom krypande för att spara pengar :P

Stina tog tåget hem för att se på Let´s dance medans jag och Isa satte oss på Ebbas för en fika :) Vi satt där mellan 18 och 20.15.. Det hann slinka ner en "foccatia", enhalv citron cheesecake och ett glas varm choklad :D Mumma vad gott det var! Cheesecaken var så underbar, det vattnar sig i munnen på mig när jag tänker på den! Shit vad underbar den var!
Vi pratade endel och ja vad är ett samtal mellan Isa och Sofia utan att prinsen kommer på tal ;) Haha!

Vi sprang ett mellanmål till stationen där vi skulle möta mamma, hennes tåg var lite försenat så vi kollade pressbyråns tidningsutbud och ställde oss sedan på perrongen där vi såg två killar springa ett mellanmål! ;)
När mamma kom blev det att gå till bussen som kom precis när vi ställde oss där :) I Lomma hoppade Bellan av och vi åkte vidare mot Alnarp.. Väl hemma blev det lite kvällsfika och allmän slötid..

Sov Gott!

Mitt hopp tar snart slut! :S

Idag (torsdag) har vi haft dugga, det kändes väl helt okej men det kan ha gått åt pipsvängen oxå! Efter duggan hade vi föreläsning i C salen som vanligt och det var endel kalkyleringar som gällde..
Vi slutade kl 15 men vi skulle ha genomgång av växtplatstentan klockan 16 så det var bara sitta kvar o plugga lite under tiden.. Under tentagenomgången blev jag så sjuuuukt deppig då jag insåg att jag inte kommer ihåg ett dugg och jag måste göra om tentan... Hur ska jag någonsin klara denna tenta?!? Jag orkar inte med den!

På vägen hem gick jag och pratade med Kristina och tårarna trängde på, jag fattar inte att det ska vara SÅ SVÅRT! Varför liksom, tänk om jag inte klarat växtbiologin (Kan jag inte bara få veta?!?!) vad gör jag då liksom?!? Då kommer jag gräva ner mig under mitt täcke på mitt rum i en evighet och böla så ingenting kommer vara torrt.. Mitt rum skulle se ut som en bassäng om det händer! Men men, jag får väl hoppas på det bästa! :)
Dock var kvällen en av de mindre roliga och en av de berömda bölkvällarna.. Jonas försökte trösta mig men som vanligt när jag är ledsen fungerade det inet så bra... Det enda positiva var väl min och Isas msn konversation som var något roande ;) HAHA!
Okej, det var nice att se min älskling i camen oxå dock inte att visa mig själv storgråtandes.. HATAR att vara ledsen inför andra! Hela kvällen satt jag med svidande ögon och ett dystert humör, inte det roligsate men det är ju så det är här i Skåne! :S

Tjolahopp!

Ekonomi...Onsdag 11/2-09

Kan man vara mindre sugen på plugg än vad jag är just nu?!? :S Känner att jag fastnat! Hoppas på att det blir en lätt dugga imorgon (vilket det förmodligen blir) men man vet ju aldrig...

Jaja, ska inte uttråka er med mitt pluggsnack... :P

På eftermiddagen blev det lite tid till träning, eller ja det blev en promenad iaf! Jag och Magda hade tänkt träna i Lomma men när vi kommer dit är det fel, de skulle ut och jogga (inte ha ett pass).. Därför tog vi en promenad till Lomma och runt.. Riktigt trevligt :)


Jag behöver...

Jag behöver piggas UPP, inte frysas NER ;)
Blä för kyla och snö, nu vill jag ha vår och sommar! Men tills dess tar jag tag i Stinas utmaning ;) Den innebär att man ska gå in i mapp nr 6 i "Mina Bilder" och välja bild nr 6 och sen skriva en förklaring till den bilden.. Då jag hade mappar i mapp nr 6 valde jag den 6:e mappen och sen den 6:e bilden.. Struligt men vad gör man inte för att anta en utmaning ;)

So here we go!
Fall out boy konsert..

Detta är en bild från en konsert jag var på den 20 mars 2007. Det var Fall Out Boy som skulle spela och här är kön utanför (fryshuset) i Stockholm. Det var kö låångt efter att bilden tar slut! :) Jag var på konserten med Maria, Linda, Nina, Sara(Lindas kusin) och en tjej till (Saras kompis). Vi står nästan längst till vänster på bilden, man ser Marias ljusa jacka mitt i drösen av svart ;) (Tror Linda tog bilden) då ingen annan ville ställa sig på andra sidan vägen och skylta med kameran ;)
En mycket bra konsert! ^^


Anta utmaningen alla som läser detta, en kul utmaning.. Jag vill gärna veta vilka som antar den så meddela mig genom att lämna en kommentar med er bloggadress! Själv vet jag att den har gått i några led :)


Puss


Snöstorm :O

Det måste vara ett SKÄMT!!! Det kan inte vara möjligt att det snöar nu, idag med en vecka kvar till min födelsedag och i SKÅNE :S Jag trodde inte det snöade här alls, överhuvudtaget, ever... :O Joo, kanske lite ngn gång men inte alls så mycket som det gjort denna vinter.. Det är rena rama snökaoset ute nu, jag som ville ha sommar :( buhuu, ska man aldrig få värmen och allt som komme rmed den?!? Suck!

Annars har denna dag gått ut på att sitta på en föreläsning, tråk tråk tråk! Jaja nu är det plugg som gäller (jag skippade ju till och med tisdagsfiket). Jag borde dra och träna ikväll men Magda ska inte träna och jag vet inte om jag är så sugen på att träna själv... Får se om jag lyckas ragga med mig någon, dock är de flesta svårflörtade här nere ;)

Aja det visar sig hur det blir, antingen kommer jag gå upp i vikt eller ner :P Ni kanske anar vad jag hoppas på ^^
pussokram


Wohooo!

Gratis är gott! :D Så är det och kommer alltid att vara, jag blev jätteglad när jag fick lite gratisgrejjer idag! Mkt trevligt.

Dessutom handlade jag på Hemköp och blev riktigt glad då jag insåg att min vecko handling BARA gick på 212kr, vanligtvis närmare 500-600... Iof vet jag anledningen, jag försöker spara in och käka upp all mat jag har :) Men det vart ju jättebilligt :D

Min cykeltur hem var en fröjd och med tanke på att jag bara hade en kasse i cykelkorgen hade jag ingenting att klaga på.. Pratade lite med älsklingen men han hade lite mycket att göra så efter halva vägen la vi ¨på.. Dock var jag lika glad för det!!
Det blev lite slöplugg, en tupplur och sen lite ordentligt plugg innan jag käkade vid 19.30.. Jag kände mig snäll och bjöd Danne på lite av min bacon, jag tyckte ju inte ens att den var god och han tyckte att hans hamburgare var tråkig och ville ha lite bacon.. Varför inte bjuda lite liksom ;)

Nu sitter jag och har pluggat en stund, ska plugga lite mer men har insett ens ak som gjort mig ännu gladare än innan (om det är möjligt).. Vi har duggan på torsdag, jag som trodde den var på onsdag :P Vet inte vart jag har varit de senaste dagarna men egentligen borde jag räknat ut för längesen att det inte var på onsdag eftersom att vi inte har en enda schemalagd onsdag i denna kurs... Hmmm jag har nog varit lite förvirrad ;) Jaja, glad blev jag iaf för det innebör att jag har HELA onsdagen på mig att plugga! WOHO!!
Nu känner jag mig coollugn, dock tror jag stressen kommer på onsdag men det är ju bara en dugga så det går nog bra :)

Se you soon! Inte långt kvar tills jag kommer uppåt, den 17/2 (min och Jonas födelsedag) blir det Uppsala och den 21/2 blir det party i Eskilstuna! Det lär bli mellan 10-15 pers på festen och det ska bli superkul! :D Längtar!

Pusspuss!


Trallala!

Söndagen den 8 februari:
En dag som jag förmodligen har glömt om ett år... Eller kanske till och med om en vecka :P Det har nämligen inte hänt någonting särskilt... Har pluggat lite under dagen och städat köket då det är min städvecka (som slutar idag) ska bli skönt att slippa det! :) Inte för att det är så jobbigt att plocka rent diskstället och torka bänkarna ibland.. Dock är söndagens arbete lite jobbbigare, plocka, städa och dammsuga golvet. Om det är riktigt skitigt kan man dessutom moppa det! Nu har jag gjort klart allt förutom golvet, det får jag ta senare eftersom att det satt flera och åt. Då kanske det inte är så kul om jag kommer med dammsugaren direkt ;)

Nu tänkte jag ta tag i plugget igen och få in några ord till idag. Vill ju klara av duggan på onsdag så det är bara satsa på de 130 orden eller hur många det nu kan vara... Närmare 130 ord iaf. WIHOOOO!

Det roligaste jag gjort idag är nog att jag lyssnat på musik jag inte visste att jag hade på datorn, lite gott och blandat :) Bland annat har jag lyssnat på Put your records on, en helt underbar låt som jag hörde första gången när Felicia sjöng den i Idol, sen blev det Bad day men Daniel Powter. Mycket trevligt!

Bjuder på lite egobilder då jag känner mig lite piggare idag och gillar ju att vara lite ego ;)
Ja några är då från London sommaren 08 med Maria, härliga bilder <3

Jag i London, London Eye :)  Ego igen från London! :D  Me again!  Tjohoo!  Jag igen ^^  Är jag inte gullig eller vad!?!? (A)  Blondie ^^  Jag efter en sminkning!

Älskar den blonda bilden på mig, då jag var ganska liten! Såååå söt! ^^
Pussis!

Gamla godingar med fruktsallad!

Ojojoj vilken dag! :D

Det började med att jag 10.30 cyklade till Lomma borgen (som egentligen bara är som lägenheter) för att ha möte med dansgänget.. Björn kom ut och mötte mig då jag inte visste vart han bodde, jag hade ju aldrig ens varit på Lommaborgen... Han bodde i ett jättefint och mysigt rum som var väldigt ljust möblerat :) Robert och Eva Marie (tror jag det var :S) låg och myste i soffan. Jag satte mig på sängen och vi började diskutera.. 
Då hemsidan kronglade blev det att vi skickade in ett mail istället med vår kontaktinfo, jippie vi är nu anmälda :D 
Vi bestämde dessutom att vi kanske kunde cykla dit några gånger, det är ju BARA runt en mil in till Malmö ;) Lagom uppvärmning och nervarvning... hehe

Strax innan klockan slog 12 drog jag mig hemåt, det blev att käka lite soppa, diska och sen ta cykeln mot lomma igen (dock till Isa denna gång).

Väl hos henne blev det att snacka en liten stund innan vi sen satte igång med plugget, vi pluggade stenhårt och lärde oss ord på löpande band :P Duktiga vi är! ^^
När vi pluggat ett bra tag gick vi automatiskt över till att prata igen och då bestämde vi oss för att ta en promenad till hemköp och handla.. Vi bestämde att vi skulle köpa frukt så vi kunde göra fruktsallad till kvällen :D mums!
Det blev en promenad i regn och både hon och jag var kissnödiga så det gick ganska snabbt ;) 
Vi köpte dessutom mat till kvällen så att vi inte skulle hungra ihjäl :P Det blev crispies och potatis med hollandaesås eller hur det stavas. Isa hittade en underbar potatis, formad som ett hjärta och vi delade på det somm ett vänskapsband ;) HAHA! Vi har delat ett potatishjärta! :P Dock råkade jag bränna grispen lite, höll bara koll på en av dem som såg jättefin ut men den låg förm på det kallaste stället i stekpannan och de andra blev därför lite mörka! Sorry! 
Men det var ganska gott ändå, det var inte svårtatt få ner i kistan.

Isa satte på en Absolut skiva från 90-talet och vi sjäng med som tokar i de underbara låtarna som mannästan glömt. Vi kom på fler och fler låtar som vi sökte upp på youtube och det blev allt från Drömhus - Stjärna på himlen och Joakim Hillson - Vacker utan spackel till Agua - Barbie girl. Helt underbart, vilka minnen ;) Vi sjöng och dansade runt i hennes rum (iaf jag dansade runt) shit vad kul! :D
När klockan närmade sig 18 bestämde vi oss för att ta tag i plugget igen och plugga en och en halv timme innan vi skulle börja med fruktsalladen.. Dock sa vi hela tiden "nee men bara denna låt", "bara en till" så klockan hann bli 18.50 innan vi satte igång med plugget... Då blev det hårdkör och vi hann med vad vi planerat trots att det blev lite stressigt ;)

Fruktsalladen påbörjades och i takt med att Isabelle höll på att skära fingrarna av sig så insåg vi att klockan snart var 20.. Melodifestivalen skulle ju börja! Huh!
Vi startade Tv:n och fruktsalladen blev nästan klar itid :) Det blev kolaglass, fruktsallad, cholkadsås och en väldigt opassande fanta exotiq :P  En bra mix för en bra kväll dock!

Jahapp, vad tyckte jag om melodifestivalen då?!?
Njae inte så myckat att slänga i väggen kanske.. Det var garanterat de bästa som gick till finalen men det är ju klart, det fanns ju ingenting annat att hurra för så! Rätt tråkigt att de spelar 8 låtar och man inte tycker någon är speciell egentligen.. Suck! Jag håller med Jonas om att melodifestivalen inte är samma grejj längre med man måste ju kolla iaf! ;) Tänk när det var alla bidrag under en kväll, en helkväll med familjen då alla var engagerade och ville se! Det var tider det! Jag älskade min årliga plats under vardagstumsbordet ;)

21.15 blev det popcorn som vart lite väl saltade men det gick ju ner iaf! :) Sen blev det hemfärd vid 22 tror jag.. Ganska tidig men härlig kväll!
När jag kom hem gjorde jag mig klar och somnade som en stock!

pussar!

Trååååååååååååk!

Urk vilken hemsk dag! Jag skrev ju i bloggen imorse och skrev att jag skulle påbörja städning, dock blev det lite datorsittande först ^^ Fördrev tiden med att prata med Jonas och med att skriva på msn trallala!
När jag väl börjat städa blev det hyffsat fint, dock var jag på allmänt tråk humör så det gick vääldigt seegt att städa.. Tog evigheter.. (Är nog fortfarande inte helt klar mennästan)
Dagen har varit jätte låååååång och tråååkig! Bläääääää! Dock har jag och Isa fixat planerna inför morgondagen ^^ Me like! 
Tror att Jonas tyckte jag var lite tråkig att prata med... Inte den mest sociala idag kanske :P Suck! 
Hoppas på att må bättre imorgon, tre dagar efter en tenta borde man må bra!! Jag TVINGAR mig själv ^^

För att få meed lite positivt i mina inlägg kan jag skriva lite om mitt kommande 20 års party :D
Det blir den 21:a februari, i Eskilstuna (min hemstad) med ett härligt gäng! Vi kommer bli mellan 10 och 15 pers och vi ska leka massa roliga lekar och käka lite gott! Tror mamma övertalade mig för att bjuda på en god kycklingsallad eller liknande.. Dock veg till Camilla! :D Kan helt enkelt ha kycklingen bredvid ;)
Jag längtar sjuuuukt mycket tills dess, ska bli så kul att träffa alla igen! Vissa har jag inte träffat sen studenten, det är ju evigheter sen!
Jag behöver verkligen det här, ett lyft från vardagen och få ha riktigt kul en kväll :)

Jag satt och kollade på bilder från studenten och hittade dessa underbara på vårat flak, BÄSTA DAGEN EVER!


Kärlek åt den klassen, saknar er! <3

:D:D:D

(Kommentera om ni hittar felet)

Nehepp, nu blir det att gå och lägga sig! Ska upp hyffsat tidigt imorgon för att ta mig in till lommaborgen och diskutera den kommande buggkursen :D Ska bli jättekul, vi är hela tre par som ska dansa! Skit kul!


Sov sött alla, kommentara gärna! :D


Sagostund <3

Okej, som jag skrev sist i gårdagens inlägg så ville jag bara gå och lägga mig.. Så blev det verkligen inte :P
Jag började städa så sakteliga då jag insåg att mitt rum såg bedrövligt ut och eftersom att jag inet var sugen på att plugga så var det det bästa alternativet ^^

Jag städade en liten stund, tills jag började skriva med Isabelle på msn, lalala! På msn diskuterade vi olika planer och av någon underlig anledning bestämde vi oss för att ha sagostund hos henne :D Jag fixade därför bara lite till på mitt rum och gjorde mig sen klar för att cykla in till Lomma i det kalla Skånevädret.. Tur att det inte blåste så mycket iaf :)
När jag kom fram fick jag veta att John skulle komma oxå, han var den utav oss osm viille läsa ;)

Nåväl, vi myste ner oss på olika ställen i rummet och jag tror att jag vann priset över den knäppaste platsen! Jag hamnade mitt emellan hennes säng och garderob på en yta som jag knappt fick plats på.. (Är man liten så är man) Haha, nee men det var ju skänt att sitta helt ihoptryckt i en jättemysig hörna! Dock lite kallt..

Den boken vi valde var Harry Potter, den sista (jag som inte ens läst den näst sista) men jag fick den förklarad för mig till Isas stora förtvivlad "Men NEJ, du förstör ju allting om du berättar!!! :S" Men jag tillät John att berätta för jag ville ju veta då vi började på nästkommande bok liksom!

Vi mumsade i oss kladdkaka med massor av choklad i och Isa bjöd mig på en macka och oboy :D Jag bad om det eftersom att jag haft ont i magen innan och inte ville vänta tills jag var vrålhungrig.. Jag fick även en banan :) Tack snälla Isa för att du tog hand om mig! :)
John fick nog för första gången se min trötta sida, den garvande och mycket lättroade Sofia :P Hehe, han blev nog lite överraskad tror jag... hehe.

Jag och John tog och cyklade hemåt framåt 23.30 och vi cyklade tillsammans till järnvägsspåret i Lomma sen cyklade jag vidare hemåt mig i SPÖREGNET :S Jag ringde älsklingen för att få lite sällskap då det var kallt, blött och väldigt mörkt! Hemma somnade jag som en stock, såååååå skönt att ligga i min säng (ÄNTLIGEN) Nog för att Isas säng är helt underbar för att inte tala om hennes sjukt fina och underbara filt, den var grön och vit och så mysiggatt det finns inte... Det kallar jag kärlek! <3

Nu hade jag tänkt lägga upp en bild på mig i min lilla vrå mellan Isas säng och garderob men då min mobil hatar mig så fungerar inte det... För att tillägga så startade den om sig själv mellan 4-6 ggr när jag var hos henne igår.. På typ 6 timmar! Det är helt sjukt! Jag måste in till Lund snart och lämna in den, och denna gången vill jag ha en ny... Orkar inte åka in dit IGEN efter denna gång. Haft tillräckligt med problem! HATHATHAT!

Jaja nu ska jag ta och fortsätta med min städning som påbörjades igår och sen blir det plugg :)
Puss o kram på er!

Depp och Pepp!

Trallala!
Okej, nu sitter jag här på mitt rum i lilla Alnarp och funderar... Dagen har väl inte varit den bästa och jag skulle lätt byta ut den mot en annan dag, gärna om några år då man är klar med utbildningen och kanske skaffat sig ett bra jobb..

Jaja, dagen började med att jag vaknade av mobilen som ringde (min väckarklocka). När jag drog mig mot köket insåg jag att jag fortfarande hade ont i magen som jag fick igår kväll och att jag mådde ganska illa, vad kan hjälpa mot det då?!? Kanske lite nyponsoppa :D Jag fixade fram nyponsoppa som jag sörplade i mig men blir man mätt av det eller, svar NEJ!
Dock gick jag till skolan och hade två äpplen med mig :) Jag var hungrig redan när föreläsningen började.. Föreläsningenn var sjuuuukt tråkig och föreläsaren berättade typ bara om sig och sitt liv första timmen. Suck!
På lunchen var det självklart kö till mikron, det som bbrukar vara huffsat lugnt :S Jaja, det var massa lingare där så det finns ju en förklaring.. Efter en bra stunds väntande var det iaf min tur att mikra, jag fick ssen stressa i mig maten för att självfallet få ont i magen igen :S
Jag kunde knappt gå till mitt rum... Buhu, tyck synd om mig!
Jag la mig på sängen och insåg hur skönt det var, därför kom deppen tillbaka över att jag måste till skolan! Men efter en KORT stunds tänkande insåg jag att med jätteont i magen och depression skulle det inte bli så lätt att sitt apå en URTRÅKIG föreläsning.. Jag ringde Jonas en snabbis och somnade sen , vaknade upp 2h senare och ställde mig upp utan problem :)
Därför tog jag cykeln och följde med Isa till Lomma då det var dags att handla, lite mjölk, afil, bananer och bröd sen var jag klar :P
Nu har jag precis kommit hem efter cykelturen tillbaka och jag mår nog inte så bra.. Vill bara sova! Dock tror jag inte dte är en sån bra ide då jag bara kommer ha svårt att somna ikväll! Vi får väl se hur det blir!

Take care! Pussisar

Ny design :)

Har ändrat lite på min bloggdesign, tänkte att det kunde vara kul med någonting nytt! :P
Jag vet att rosa kanske inte är min färg direkt men varför inte.. Det är ju snyggt så ;) Gå över gränserna, krossa glaset liksom! Hoppas alla tycker om det, eller står ut ;)

pussar

Ännu en tentadag avklarad!

Okej, denna dag (onsdagen den 4:e februari) var det dags för den hemska omtentan.. Vaknade när klockan ringde och då hade jag sovit som en stock HELA natten, trodde jag inte! Måste ha varit för att jag tränade igår, det tröttade nog ut mig ;)
Jag gcik för att käka frukost men var inte sugen på någonting alls.. Dock var jag ju tvungen att käka så det blev knäckebröd och kaffe!
Jag tror det är första gången jag mått riktigt * dåligt över en tenta! Jag ville verkligen inte gå och göra tentan, den betyder för mycket! Jag mådde dåligt och kände mig allmänt deppig..
Men jag pallrade mig dit och pratade lite med Anna och Love innan vi gick in i tenta salen. (Till min stora glädje hade vi en annan tentasal mot vad vi brukar) Denna var mycket varmare än gamla aulan där vi brukar vara och den var mycket mindre :D
Jag skrev och jag skrev och det kändes väl okej, hyffsat liksom! I efterhand känns det jättebra, jag gjorde mitt bästa och pluggade som en tok i en veckas tid. Jag förtjänar att klara denna tenta nu! Snälla låt mig göra det!
Jag vill inte få den efter mig, det är såååå jobbig!
Jaja, men för att visa hur svår den är kan jag säga tt jag är den som brukar sitta en och en halv av de tre timmar man får men denna gång satt jag tills det var 20 min kvar av tiden... Fattar inet att tiden gick så fort och att jag tog sån tid på mig, men det kanske är ett tecken på att det gick bra (man kan ju hoppas iaf)

Nu sitter jag hemma och funderar kring allt och ingenting, jag måste snart börja plugg ainför Duggan nästa vecka, tur att den inte är lika stor som en tenta.. Då hade jag seriöst DÖTT!
Förlåt för att jag kanske är lite deppig men jag känner mig helt lost idag! Vet knappt vad jag ska göra, hel förvirrad!

Dessutom känner jag av träningen igår, mina axlar vill ha MASSAGE! De behöver räddas ;)

Måste tillägga att jag saknar min älskling som sitter hemma i Uppsala framför sin dator. Ser honom i Camen där han sitter med sina lurar på och jag skulle gissa att han spelar :) Saknar dig jättemycket, vill vara hos dig nu <3

Puss på er alla, hoppas ni haft en trevlig läsning! Nu ska jag ta och deppa lite till och sen koncentrera mig på att klara Duggan nästa vecka! :)

:)

Måndag och Tisdag:
Måndagen var en ledig dag, jag pluggade hela dagen som vanligt och framåt kvällningen (20) hämtade jag Kristina på stationen, hade hennes bil :) Det var även en lantmästare med som jag skjutsade till lantan..
Föreläsning på förmiddagen i tisdags, sen skippade jag tulpankampanjen på eftermiddagen för att plugga ist.. Dock gick det inte så himlans bra då jag fått veta att jag inte klarade växtplatsen så det blir ännu en omtenta... SUCK!!
Därför blev det inget vidare plugg på eftermiddagen men jag hade inte så många timmar att plugga heller så..
Jag och Magda drog in till Åkarp för att träna, det blev ett medelpass på friskis :) Sjuukt jobbigt men samtidigt så underbart skönt! :) Saknat det! <3

Tack Magda för att du drog med mig! Kommer känna av det imorgon!! :O

(Tack Nettan, ja jag hade plattat håret!)

Ha det gött!
Sovdags inför morgondagens tenta!


Plugget kommer först :S

Okej, jag vet att jaginte skrivit på sjukt länge och att jag är väldigt dålig på att hålla bloggen flytande men jag gör vad jag kan och denna vecka har det varit plugg för fulla muggar!
Här kommer en kort resume men den kommer vara ganska enformig! ;)

Måndag 26/1:
Jahapp, då var man helt ensam i Skåneland igen, vännerna har lämnat en och skolan tas upp på allvar igen! Både igår och idag har det varit pluggande inför seminarieuppgiften som ska vara inne kl 16.00 idag.. Det blev lite stressigt ioch med att jag inte gjort någonting på den medans Emelie och Nettan var här.
Hoppas de tycker den är bra, den ska ju bli betygsatt och vad man får på den spelar ju roll för vad man kan få i slutbetyg.. :S

Tisdag 27/1:
Astråkig föreläsning i skolan, eller föreläsningen kanske var intressant men föreläsaren... Ibland undrar man vad lärare/ föreläsare har för utbildning och vad de tänker med. Vi satt hela föreläsningen och försökte läsa det hon skrev på tavlan, sjukt litet och med dålig handstil! MAN SÅG JU FÖR GUDS SKULL INTE VAD DET STOD!!! Gah, fatta att det är bättre med Power Point som alla andra! Nee, inte denna lärare, hon tror inte på den tekniken! 
Jaja, efter det var det iaf tid att gå hem.. Jag skippade tisdagsfiket och satt och pratade med Jonas istället :) Man kan ju försöka dra ner på onyttigheterna nu när man ska börja träna och allt! :D

Onsdag 28/1:
Ledig dag vilket jag trodde skulle innebära ekonomi plugg.. Dock ändrades de planerna ganska snabbt då jag insåg att det var omtenta på Växtbiologin nästa onsdag (om EN vecka). Herrehud, det måste vara ett skämt!! Detta är förmodligen det svåraste av alla tentor vi kommer ha ochså får man EN vecka, EN vecka på oss till omtentan :S
Detta är anledningen till att jag inte bloggat!

Jag satt HELA onsdagen, pluggade som en tok och trodde mitt huvud skulle sprängas :S 

Torsdag:
Okej, denna torsdag kan ni kanske ana vad jag gjorde?!?
Gissa! :D
Bra gissat, jag pluggade!
HELA DAGEN! Fatta att jag kommer bli smart eller totalt få minnesluckor för att jag ansträngt mig för mycket ;)

Fredag:
Denna dag såg precis likadan ut som de två tidigare, plugg, plugg, plugg! Oj, jag glömde nog nämna att jag pluggade lite till sen! Och ännu lite mera efter det!

Lördag:
Första dagen på en evighet känns det som, som jag verkligen hittar på någonting annat än att plugga.. Eller ja, jag började ju självklart dagen med att plugga några timmar, satt nog från 10 - 14 och pluggade.. Men sen var det dags för käk och en cykeltur till Isabelle :) Väl hos henne var det dags att dra vidare, vi gick/ sprang till bussen (iaf sista biten då vi inåg vad klockan var). Dock hade vi kunnat gå i snigelfart hela vägen eftersom att det var många som skulle på bussen och den första stod där en EVIGHET!
När vi kommit på bussen så rörde vi oss mot Malmö som var vårt mål, dock så var det ju Isabelle som var med och henne ska man aldrig lita på vad gäller bussar (LITA PÅ MIG) Vi gick av i Värnhem  istället för Södervärn, det i sig innebar att vi sprang runt i värnhem och letade efter buss nr 8 som självklart inte gick där... Vi ställde oss som två fån framför en karta och försökte lista ut vad vi skulle göra... Det slutar med att ett gammalt fyllo kommer fram till oss med ships i ena handen och frågar vart vi ska någonstans.. Vi förklarar vart vi ska och han berättar precis hur vi skulle kunna gå (som vi hade tänkt) men sa att det var bättre att ta en buss! Vi går och kollar bussen som komme rin alldeles strax och inser att det kanske är värt det! När bussen kommer in hoppar vi på och står resten av resan för att hålla största kollen :P Strax innan bussen börjar åka hoppas fyllot på och både jag och Isa kollar ut genom fönstret för att "gömma oss" vilket funkade alldeles utmärkt! :)
Efter en lång omväg med bussen var vi iaf framme, nu var det Skate som gällde :)
Vi gick in på ett skategymnasium och jag kännde mig helt lost, det var inga skyltar eller någonting på att det skulle vara em där.. Hmm, men vi kom rätt iaf och ställde oss på ett ställe mitt emellan en ramp och en pelare :P  Bra ställe där ALLA skulle gå fram och tillbaka ;) men men! Vi var där från 17 - 21.30 tror jag.. Tiden gick så snabbt! Grymma skatare dessutom, de flög ju högt upp mot taket :S Holy Crap liksom!

Ser ni hur han flyger, shit!

Isa, och i bakgrunden det blåa draperiet ^^

Så här såg jag ut! ^^ Ego? Nee inte jag (A)

Söndag:
Söndag blev en pluggdag/ slappdag.. Gjorde inte så jättemycket men pluggade lite och bara tog det lugnt :)


En superduper helg <3

Fredag:
Seminarieuppgiften skulle lämnas in på morgonens seminarie, vi skulle dock diskutera i  olika grupper först. Vissa grupper fick presentera och vi andra satt bara och lyssnade och hoppades på att slippa ;)
Efter seminariet gick jag hem, käkade och städade lite smått.. Björn kom förbi och vi ringde till gåsasteget för att kolla om en kurs men de ville inte svara.. Jag fick lite brottom efter ett tag då Nettan och Emelie redan var i Lomma så vi fick lov att dra iväg. Han skulle åt samma håll så vi slog sällskap till busshållplatsen.. När vi mötte dem blev jag så exalterad och kramade om dem, sen sa jag til Björn, aja men vi hörs!! HAHAHA, snällt att presentera folket då ;) Sorry men jag hade helt andra tankar just då!
Vi gick hem till mig och lämpade av grejjerna.. Jagvisade dem hur det såg ut i korridoren och på mitt rum :) Efter det blev det en promenad till Lomma för att handla mat..
När vi kom hem (efter en låååång och tung promenad) började vi laga mat och så drack vi vin och skrattade sjukt mycket på mitt rum... Länge sen jag skrattade så mycket <3 Riktigt härlig kväll som jag sent lär glömma :)

Lördag:
Vi gick upp 8.30, gjorde oss redo och drog iväg mot Åkarp. Vi tog tåget in mot Malmö 10.53, väl i Malmö visade jag dem runt lite, vi fotade lite vid skridskobanan på torget...

Mina tjejer vi granen! :D

Efter några timmar i storstaden hittade jag en SUPERSNYGG klänning till kvällen, satt som om den var gjord just till mig!! :O Dessutom tajt... tihi!
Det var bara Nettan som inte hittade någonting i Malmö, bättre lycka nästa gång! ^^ Vi tog tåget hem och var väl hemma strax efter 16.. Vi börjad edå göra oss ordning och sen började vi laga mat (dock inte i finkläder)
Klockan 19 ganska exakt om inte innan ;) kom Kristina på besök, vi käkade tacos och började supa ;) Det blev vin till maten och sen lite annat på rummet! Vi fixade oss och Stina kände att hon ville ha någonting annat på sig.. Vi kollade min garderob och hittade min svarta nyårsklänning :) Hon testade den och den satt perfa! :D Vi blev så sjukt snygga och lätt taggade inför en kväll på Slagthuset (slakthuset ;))

..

Söndag:

Denna dag blev det en sovmorgon som slutade med en brunch! :D Riktigt nice, sen blev det att städa och packa vilket kändes lite sorgligt! ;( Vi tog en promenix till Åkarp och jag lämpade av dem på tåget mot Lund, sen var man ensam kvar i lilla Skåne! I miss you! <3

Tack för en underbar helg mina vänner!

RSS 2.0